Коледжі

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • пл. Червона, 2, м. Іллінці, Вінницька обл.
  • (04345) 2-15-98
    (04345) 2-31-98
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

14 400 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 20 вересня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 22 програми
  • вул. Паркова, 1, с. Березова Рудка, Пирятинський р-н, Полтавська обл., 37040
  • (05358) 661-17
    (05358) 661-10
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробницта і переробки продукції тваринництва

6 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 10, контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 16 програм
  • вул. Чернігівська, 19, м. Бобровиця, Чернігівська обл., 17400
  • (04632) 2-53-04
    (04632) 2-53-02
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ПЗСО додатковий набір І сесія

11 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 28.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 3 — 28 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 16 програм
  • вул. О. Десняка, 23, м. Борзна, Чернігівська обл., 16400
  • (04653) 2-11-06
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Бджільництво

26 000 грн. за рік / бюджет
Прохідний бал 2024 (бюджет): 100,00
Прохідний бал 2024 (контракт): 100,00
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 15, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 освітня програма
  • вул. Технікумівська, 4, смт. Немішаєве, Київська обл., 07854
  • (045) 774-11-55
    (096) 857-62-89
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання, додатковий прийом на контракт

12 100 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 29 липня — 19 серпня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 8 програм
  • вул. Наукова, 13, м. Дніпро, 49020
  • (095) 399-49-62
    (099) 538-19-81
    050-22-16-620
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія

12 500 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 23 — 31 липня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 4 програми
  • просп. Науки, 72, м. Дніпро
  • (066) 389-99-87
  • Державний.

204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

12 666 грн. за рік / бюджет
Прохідний бал 2024 (бюджет): 195,00
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 8, контракт — 45.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 19 програм
  • вул. Свято-Покровська, 80, c. Тальянки, р-н Звенигородський, Черкаська обл
  • (047) 319-42-44
    (047) 319-42-18
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (БСО)

15 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 6 програм
  • вул. Студентська, 8, м. Горохів, Волинська обл.
  • (03379) 2-16-39
    (03379) 2-28-52
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Виробництво і переробка продукції тваринництва

17 100 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення технологій в агрономії та тваринництві.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 18.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 11 програм
  • вул. Садовий проїзд, 1, м. Золотоноша, Черкаська обл., 19700
  • (04737) 5-24-57
    (04737) 5-31-87
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на основі базової середньої освіти

17 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 8 — 27 серпня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 2 програми