ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України»
ОСП «Немешаевский профессиональный колледж НУБиП Украины»
-
смт Немішаєве
· вул. Технікумівська, 4, Київська обл., 07854
На мапі - ndak.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
145204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 20, контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання, додатковий прийом на контракт
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 29 липня — 19 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва на основі молодшого спеціаліста, денна форма, на перший рік навчання, додатковий прийом.
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (24.09.2024 — 31.07.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва на основі молодшого спеціаліста, денна форма, на перший рік навчання, основний прийом.
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва на основі повної загальної середньої освіти, денна форма, на перший рік навчання, додатковий прийом
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (24.09.2024 — 31.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва на основі повної загальної середньої освіти, денна форма, на перший рік навчання, основний прийом.
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 22.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва на основі фахового молодшого бакалавра, денна форма, на перший рік навчання, додатковий прийом.
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (24.09.2024 — 31.07.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва на основі фахового молодшого бакалавра, денна форма, на перший рік навчання, основний прийом.
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання, додатковий прийом на контракт (2)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (25.09.2024 — 31.07.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Відгуки
130Моя донька навчається вже на ІІІ курсі коледжу. І вона, і я задоволені процесом навчання, не дивлячись на те, що проходить воно в змішаному форматі - адже спочатку були карантини, а тепер...військовий стан. Але не дивлячись ні на що викладачі проводять всі пари дуже відповідально і знання дають. Ті, хто прагне навчитися - ті й навчаються. А незадоволених...їх завжди вистачає...на жаль... Але про відділення "Аграрний бізнес" та й про весь коледж загалом можу залишити тільки найкращі відгуки. Дякую колективу коледжу.
Коледж прекрасний! Мій син закінчує навчання і хочу сказати, що і він і я дуже задоволені. Дуже знаючі викладачі. Дуже гарно впорядкована територія. Гарне студмістечко. Да, взимку трохи було холодновато, але ми всі розуміємо, що в теперішній ситуації і при таких цінах на газ, і вдома економимо. Тож не треба нагнітати. Тут дуже смачно годують, і, головне, не дорого! Рекомендую!
Не йдіть сюди навчатись. Тут замість навчання з вас можуть зробити тільки прибиральника.Про корупцію взагалі мовчу. Кожна сесія тобі відкрито натякають якщо не даси то і не здаст
Без матов не обойтись . При поступлении вешают лапшу на уши мол будет практика в Германии а в итоге ты будешь ехать соберать клубнику ))) Про корупцию все и так ясно .
Дивіться також усі коледжі в смт Немішаєвому.
Дуже погано що свою дитину віддала, тут дитину не вчать взагалі нічим, тільки дрова рубати.Викладачі звільняються, бази нема ніякої.здавати гроші на повітря потрібно, якщо ні, відрахують.