Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. Майнової
Бобровицкий колледж экономики и менеджмента им. Майновой
-
Бобровиця
· вул. Чернігівська, 19, Чернігівська обл., 17400
На мапі - bkeim.org.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
119204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва БСО додатковий набір І сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 28.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 28 серпня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва БСО додатковий набір ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (30.09.2024 — 28.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва БСО основний набір
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 28.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва КР додатковий набір І сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 — 28 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва КР додатковий набір ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (30.09.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва КР заочна І сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (09.09.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва КР заочна ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (14.10.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 вересня — 7 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва КР основний набір
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва МС заочна І сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (09.09.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва МС заочна ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (14.10.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 вересня — 7 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ПЗСО додатковий набір І сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 — 28 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ПЗСО додатковий набір ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (30.09.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ПЗСО заочна І сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (09.09.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ПЗСО заочна ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (14.10.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 вересня — 7 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ПЗСО основний набір
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ФМБ заочна I сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (09.09.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ФМБ заочна IІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (14.10.2024 — 28.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 вересня — 7 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Відгуки
63Навчалася у 90-х на Правознавство. Залишилися лише класні спогади, велике спасибі викладачам, Яковишину, Черновій та ін. Ви супер. Закінчила потім юрку Ярослава Мудрого в Харкові, маю великий стаж юриста-посадовця і 50 % заслуги - Бобромайнівка (я так любляче прозвала). Хто хоче- той вчиться, а ні - пищить про проблеми. Бажаю всім - і студентам, і викладачам успіхів і здоров'я.
Світлі спогади залишили заняття спортом: волейбол з Наталією Миколаївною, лижі, змагання по бігу з Птухою Василем Петровичем - суперський тренер і золота людина; також вдячна Гарматі, Радіо Ніні Іллівні, Ярошенко Галині, Малюх Тетяні. З плюсів - красивий парк.
Перечитала все отзывы что были, кромешный ужас, но спрошествием стольких лет, я смотрю, что ничего не поменялось... Страшный холод, жуткие холодные деревянные стулья с гвоздями на сиденье...Помню, как нас заставляли сдавать зимние куртки в гардероб, когда были морозы. Также мне не забыть последствия этих холодов в виде лечения на уколах из -за возникшего от перемерзания воспаления. Пожалуй, больше всего, меня поражают люди с синдромом холопа, которые платя деньги, становятся крепосными и батрачат на плантациях, меняют, ествественно безоплатно со стороны альма-матер, полы, метут и т.д.и еще топят за то, как чудестно они учатся. Ребята, 21 век на дворе, а все что может предложить заведение это холод зимой, отсутствие элементарных бытовых удобств, батрачество...Единственный плюс, который был, это возможность поэтапной оплаты, если вдруг возникла такая необходимость. Никому увы, не могу посоветовать здесь учится
Ужасный техникум!!! Училась с 1994 по 1997 г.г. Пахали, как негры на плантациях- это называлось рабочая практика. Добраться с вокзала до техникума было нечем.Пол-города бедному студенту надо было пройти с огромными сумками пешком. В субботу учились, а поскольку до дома надо было добираться день, то зачастую сидели в общаге полуголодные!
Дивіться також усі коледжі в Бобровиці, роботу в Бобровиці.
Что могу сказать о колледже - учиться можно, но знайте уважаемые студенты "Вы там никто и звать вас никак!!!" Присутсвует Коррупция. Ну и ничего не поменялось тех пор. До сих пор крепостное право там в действии. Батрачество на рабочих загонах, оплата или отрабатывание пропусков. Хорошо только то, что там хотя бы достойные преподаватели, которые действительно хотят студентов чему то научить.