Березоворудський фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету
Березоворудский профессиональный колледж Полтавского государственного аграрного университета
-
с. Березова Рудка
· вул. Паркова, 1, Пирятинський р-н, Полтавська обл., 37040
На мапі - bdat.at.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
47204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 Технологія виробницта і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 15, контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 15, контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4, контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 17 серпня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.10.2024 — 01.07.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 14 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (15.10.2024 — 15.07.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (15.10.2024 — 15.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 17 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 8 місяців навчання (15.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 10 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Відгуки
53Найкращі роки в житті- студентські!!! Найяскравіші спогади пов'язані з цим закладом!! Куратору з/с 63 2005-2008р.р. Титаренку Василю Олександровичу дуже дякую. Ви супер!!!
Коледж такий собі відверто кажучи, змушують робити незрозуміло що замість практик, студенти геть ніякі, бо гребуть всіх підряд. В той же час якщо хочеш навчитись чогось то не думаю що сюди треба йти бо будете за дармову робочу силу (виною тому керівництво)в той же час тут викладачі дійсно професійні і прекрасно знають свою справу.
Всим привіт від групи м-101! В першу чергу хочу подякувати Тетерюку Борису Івановичу, Солонскій Світлані Павлівній, Байдужому Володимиру Миколайовичу та іншим викладачам... Вдячний Вам за мудрість і турботу, що доклали немалих зусиль для нашого навчання, мали терпіння і виконували навідмінно свій обов'язок. Ви були і є для нас ,,авторитетними викладачами" які передали нам свої ЗНАННЯ та крихту себе для нашого майбутнього. Вдячний всим викладачам відділу механізації, здоров'я Вам та благополуччя, живіть сто літ.)
навчатись нормально викладачі нестрогі закінчив тіки перший курс общага класна ДІВЧАТА дуже гарні
Дивіться також усі коледжі в с. Березовій Рудці.
Шановний Віталій Іванович, від усієї душі хочу сказати Вам «спасибі» за те, що ви є, за те, що вклали в наших студентів чимало знань і старань, за те, що ніколи не шкодували своїх сил, емоцій, часу і турботи. Спасибі за виховання і освіту. Бажаємо вам довгих років успішного викладання, невичерпного ентузіазму та оптимізму, світлого щастя в житті і добрих чудес на шляху