Відокремлений структурний підрозділ «Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля»
-
Дніпро
· просп. Науки, 72
На мапі - stbcol.in.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
88204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 8, контракт — 45.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 25 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 25 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 липня — 16 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 25 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 25 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 25 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 25 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 22 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 22 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 22 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 22 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 22 серпня — 20 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 22 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ІІІ сесія
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Відгуки
59Выпуск В-41 1983 год.Очень хорошие воспоминания.Привет всем живым однокурсникам и преподавателям,вечная память ушедшим.Этот техникум еще в 1955 году заканчивал мой отец на механика.
Очень плохо
Сам техникум и учителя может и нормальные, они обычные люди , собственно.Но условия проживания,учёбы в аудиториях и прохождения практики в холодное время года,вы меня простите - ПРОСТО УЖАСНЫЕ! В общежитиях отопление еле-еле,ночью свет только по коридору,в комнатах нету!!! Если днём студенты находятся в общежитии, то свет отключают по очереди то в женском,то в мужском общежитии,на вопрос почему так - ответ: Ну вы же все остались в общаге, вот и не выдерживает... Практика: на практику можно прийти растопить печь...и идти в общагу, т.е. пару часов повалять дурака, в аудиториях холодно, сами учителя предлагают "брать что-нибудь положить на стул, потому что стулья холодные". вернемся ещё раз в общежитие, которое,платное и нужно обязательно заплатить на перёд,понимаю почему. каждый электроприбор тоже оплачивается,если я за него плачу,то почему выключается свет на ночь?Подтверждаю предыдущий комментарий об отравлении, действительно в начале года сам лежал в больнице, с водопроводом,тоже беда
Может и был техникум супер,а теперь свет и воду отключают, лампочек нет ни в туалетах ,ни на площадках. А в начале учебного года потравили студентов водой -нашли кишечную палочку и подозревают гипатит С.Почти 60 студентов в больнице.
Дивіться також усі коледжі в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, курси в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.
Навчалась тут в період з 2018 по 2022 рік на ветеринара. Викладачі всі доброзичливі, ставляться до студентів з поніманієм, показували і розповідали нам все добре. Ну в гуртожитках справді холодно, але можна було грітися масляними радіаторами, душ і пралка були. Завела тут багато друзів. А ще викладачі молодці, що весною 2022 року всі виїхали на підконтрольну Україні територію і дали змогу нам довчитися і отримати диплом! За що їм велика подяка!