Іллінецький державний аграрний коледж
Иллинецкий государственный аграрный колледж
-
Іллінці
· пл. Червона, 2, Вінницька обл.
На мапі - idak.vn.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
118204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 96.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 3 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ЗФ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4, контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ЗФ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ЗФ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 2 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 20 вересня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (31.10.2024 — 31.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 3 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 2 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 20 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 18.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (27.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 3 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 18 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 3 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 18 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (31.10.2024 — 31.07.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 6.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ЗФ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 20 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ЗФ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (31.10.2024 — 31.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ЗФ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 20 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ЗФ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (31.10.2024 — 31.07.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ЗФ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 2 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 18 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ЗФ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 2 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 18 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Відгуки
27Я рада що там навчалася.
Один з найкращих коледжів України! Тут реально навчають краще ніж в деяких сільськогосподарських університетах. Випускники звісно хто хоче працювати знаходять роботу, адже агро сектор нині динамічно розвивається. В коледжу є база практики з полями, фермами, фруктовим садом.
Кончилось навчання і всі робити на Люстдорф або Польщу на заробітки. Отакі реалії
Ви найкращі
Дивіться також усі коледжі в Іллінцях, роботу в Іллінцях.
дуже чудова атмосфера, тепло в аудиторіях. Я вчусь на бухгалтера і вчителі дають реальну корисну інформацію.)