Блог навчальних закладів

Знайдено 16 статей

Як сказати час англійською? Котра година англійською

Розглянемо різні способи вираження часу англійською мовою, а також звернемо увагу на відмінності між британським та американським форматами.

Ігри для вивчення англійської мови для дорослих і дітей

Вивчення англійської мови — це захоплива подорож, яка відкриває безліч нових можливостей. Однак цей процес може бути досить складним і потребувати значних зусиль.

Де брати час для вивчення англійської мови

Знаходити час на вивчення англійської мови може бути справжнім викликом через напружений розклад і повсякденні обов'язки.

Особливості вживання a lot of, lots of, much та many

Вживання a lot of, lots of, much та many має свої особливості в англійській мові, і важливо їх знати для правильного використання. Ці вирази використовуються для опису кількості або обсягу, і їх застосування залежить від типу іменника.

Навчання дітей англійської: особливості та практичні поради

Вивчення англійської мови в ранньому віці є важливим етапом у розвитку дитини, що може відкрити перед нею безліч можливостей у майбутньому.

Present Simple — дуже легко

Present Simple є чи не першим і найважливішим граматичних часів в англійській мові. Незважаючи на свою назву, він є фундаментом для побудови речень та вивчення його має бути першим кроком для кожного, хто опановує англійську мову.

Як обрати онлайн-школу англійської мови для дитини

Навчання англійської мови є надзвичайно важливим для розвитку дитини в сучасному світі. Але при виборі онлайн-школи виникає багато питань і сумнівів. Які критерії варто враховувати при виборі?

Привітання англійською мовою

Привітання є невід'ємною частиною культури та міжнародного спілкування. Володіння базовими привітальними фразами англійською мовою відкриває двері до безлічі можливостей для спілкування з англомовними людьми з усього світу.

Як вчити та запам’ятовувати слова англійською мовою

Вивчення і запам'ятовування слів англійською мовою є однією з найважливіших навичок для кожного, хто прагне досягти високого рівня мовної компетенції.

Що чекати на НМТ з англійської у 2024 році

Ми підготували все найголовніше, що важливо знати про новий формат НМТ у 2024 році, особливості іспиту з англійської мови, та даємо корисні поради з підготовки.