Блог навчальних закладів

Знайдена 861 стаття

КРУТІ НЕПОВТОРНІ ЛІТНІ ТАБОРИ ДЛЯ УЧНІВ 6–10 КЛАСІВ

Такого міксу ІТ-технологій у компанії з профі-айтівцями та АІ ще не було у Львові

Що найскладніше для новачка при вивченні мови

Стаття розглядає найбільші труднощі для початківців у вивченні мови та надає поради, як їх подолати. Важливість граматики, запам'ятовування слів та розвиток навичок мовлення обговорюються в контексті вивчення будь-якої мови.

Десерти та солодощі англійською мовою

У цій статті ми з вами поспілкуємося про солодощі в англійській мові, познайомимося з різними термінами та нарешті дізнаємося, чим відрізняється десерт від пустелі. Готові?

Відкриваємо новий набір на курс для тих, хто хоче опанувати 3D з нуля

Відкриваємо набір на курс «3D Start. Blender», твій 3-місячний шлях до 3D-моделювання. За цей період з нуля вивчиш софт, навчишся створювати 3D-моделі та збереш у портфоліо декілька повноцінних проєктів.

Доєднуйся до армії янголів

30.04.2024 стартує навчальний онлайн-курс «Психологічна допомога військовим та їх родинами у дні війни. Військова психологія».

Запрошуємо на навчально-терапевтичний онлайн-курс «Бібліотерапія»

Реєстрація на курс триває. Робота з образами та метафорою, використання МАКкарт у роботі психолога та педагога. Старт — 27.04.2024.

Як вчити англійську за допомогою серіалів

Відкрийте для себе світ захопливого вивчення англійської мови за допомогою серіалів! Ця стаття розкриє вам дієві стратегії та поради, які допоможуть вам опанувати мову, насолоджуючись улюбленими шоу.

Стартує набір на курс «Допомога в кризових ситуаціях: травма, ПТСР, насильство, зґвалтування, втрата. Робота з дітьми, дорослими, військовими».

Я з тобою поруч! Курс присвячений питанням психологічної допомоги відповідно до етапів переживання травми, кризи та горя.

Бізнес-аналітик у малому та середньому бізнесі в Україні. Шлях становлення і мета

Що таке «бізнес-аналітик»? Що це за робота? Що має знати бізнес-аналітик окрім базових знань з математики та навичок маніпуляції великими об’ємами даних?

Питання — відповіді: BAS КУП

BAS КУП — це ефективний програмний продукт для бізнесу, який зростає,— малих і середніх підприємств, управлінські процеси яких необхідно ефективно координувати та узгоджувати дії декількох виконавців.