Відкриті тренінги
тренінг

Excel, швидкий старт



  • 1600 грн
  • без ПДВ


  • Київ, online
    24.09.202401.10.2024, початок о 18:30


Цільова аудиторія

Даний курс розрахований на користувачів початківців, що мають мало досвіду в роботі з Excel.

Ціль заходу

Навчити ефективно працювати з базовими функціями, таблицями в Ексель.

Програма

Програма курсу Microsoft Excel

основний курс - курс рівень 1 в Ексель - Тривалість курсу – 3 заняття по 2 астрономічних години - 6 годин 

Введення та редагування даних

Використання функції автозаповнення для числових даних, комбінації тексту та чисел, дат. Списки автозаповнення. Вміст і формат клітинок. Що може бути в клітинці? Додавання, видалення, переміщення та копіювання елементів аркуша. Спеціальна вставка з динамічним переглядом. Комбінації клавіш для прискорення роботи – обов’язкові і бажані.

Книги

Швидке переміщення по книзі. Перейменування аркушів. Переміщення та копіювання аркушів. Вставлення та видалення аркушів. Групування аркушів. Робота зі згрупованими аркушами. Переміщення та копіювання аркушів між файлами.

Оформлення документа

Числові формати – основні і користувацькі. Особливості використання різних форматів відображення дат для подальшого аналізу. Форматування клітинок та діапазонів за допомогою стилів. Копіювання форматів до інших клітинок.

Поняття таблиці в Excel: Форматування таблиць

Просте і ефективне оформлення діапазонів в об’єкти Таблиці. Вбудовані шаблони для проектування Таблиць. Застосування стилів до оформлення таблиць. Перетворення Таблиці на діапазон.

Робота з формулами

Введення та редагування формул. Оператори посилань. Пріоритет операторів. Складання елементарних формул. Відображення та редагування формул. Поняття відносних, абсолютних і змішаних посилань на клітинки і діапазони в формулах. Майстер функцій. Використання математичних, статистичних функції, функції дати і часу, логічні функції у формулах (ROUND, TODAY, NETWORKDAYS, IF, SUMIF, SUMIFS, COUNTIF COUNTIFS, VLOOKUP, HLOOKUP). Вкладені функції. Копіювання та переміщення формул. Формули, які посилаються на клітинки інших аркушів та інших робочих книг. Робота зі зв'язками.

Бази даних і таблиці.

Способи швидкого внесення даних в бази даних і таблиці. Сортування і фільтрація. Особливості використання фільтрів для полів різних типів даних. Обчислення за відфільтрованими даними. Створення таблиць. Робота рядком підсумків. Особливості написання формул в таблицях. Проміжні підсумки прості та вкладені.  Додавання групи та структурного критерію у діапазонах, Особливості копіювання відфільтрованих та структурованих даних.

Об'єднання даних на різних аркушах

Тривимірні посилання. Інструмент Консолідація. Консолідація даних без зв’язків та зі зв’язками.

Упорядкування даних у книзі

Видалення повторюваних значень. Використання  надбудови Inquire, для очищення форматування за межами таблиць. Порівняння інформації в двох версіях однієї і тієї ж книги – візуальне та документальне.

Самостійні контрольні вправи в процесі тренувань.

Додаткова інформація

Сертифікат Akcent Pro Education Provider


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Бізнес планування, аналітикаІншеУправління персоналом, адаптація та розвиток

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.