Коледжі

Готельно-ресторанна справа

  • пров. Отакара Яроша, 8, м. Харків
  • (057) 340-33-34
    (057) 340-45-87
    (099) 539 18 96
  • Державний. Рівень акредитації III.

241 (бюджет, контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, денна форма

14 850 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 8, контракт — 12.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 2 програми
  • вул. Жуковського, 70-б, м. Запоріжжя
  • (061) 228-08-25
    (061) 228-08-41
  • Приватний.

241 1 тур. 2024. ФМБ БСО, денна, 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

16 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Фаховий коледж Класичного приватного університету.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 2 програми
  • вул. Шевченка, 233-а, м. Харків, 61033
  • (057) 704-10-92
    (057) 704-10-97
    (057) 704-10-94
  • Державний. Рівень акредитації I.

241 241 "Готельно-ресторанна справа", денна форма навчання на основі базової середньої освіти

19 800 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 15, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 2 програми
  • вул. Смілянська, 92, м. Черкаси, 18008
  • (0472) 63-84-80
    (0472) 63-87-67
  • Державний. Рівень акредитації I.

241 241 Готельно-ресторанна справа

18 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: контракт — 7.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 2 програми
  • вул. О. Басараб, 1, м. Бурштин, Івано-Франківська обл.
  • (03438) 4-21-74
    (03438) 4-58-37
  • Державний. Рівень акредитації II.

241 241 Готельно-ресторанна справа

12 700 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 1 програма
  • вул. Спиридонівська ,13, м. Одеса
  • (048) 726-68-50
  • Державний.

241 241 Готельно-ресторанна справа

18 700 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, готельно-ресторанна справа".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 5, контракт — 12.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 1 програма
  • вул. Авіаційна, 33, м. Дніпро
  • (056) 720-94-80
    (067) 566-07-92
  • Державний. Рівень акредитації I.

241 241 Готельно-ресторанна справа

17 500 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Денне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 30.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 освітня програма
  • 1-й провулок Кармелюка, 6, м. Чернівці, 58003
  • (0372) 53-89-95
    (0372) 53-05-92
    (0372) 53-89-86
  • Державний. Рівень акредитації I.

241 241 Готельно-ресторанна справа (01.07-13.07) (на базі 9 класів)

21 500 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: контракт — 25.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 2 програми
  • вул. Курчатова, 13, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.
  • (0564) 65-47-22
    (0564) 94-74-20
  • Державний. Рівень акредитації I.

241 241 Готельно-ресторанна справа (Готельне обслуговування).Базова середня освіта. Денна

26 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Криворізький фаховий коледж торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 25.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 1 програма
  • вул. 8-го Березня, 8, м. Луцьк, Волинська обл., 43005
  • (0332) 23-03-13
    (068) 479-02-69
  • Приватний.

241 241 Готельно-ресторанна справа (б9-3)

18 900 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 27 серпня — 25 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 2 програми