
Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»
-
Харків
· пров. Отакара Яроша, 8
На мапі - htek.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
97241 Готельно-ресторанна справа
241 (бюджет, контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 28.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (бюджет, контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 27.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (бюджет, контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, денна форма
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 8, контракт — 12.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (бюджет, контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодшимй бакалавр, денна форма
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 2, контракт — 53.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (2к.)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 2 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 14 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
1 ≥ 0 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (3к.)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 3 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 14 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
1 ≥ 0 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (I сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (27.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (I сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (27.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (IІ сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 14 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (ІІ сесія))
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 14 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма (2к.)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
Предмет на вибір ЗНО
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма, (2к.) (чергова сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 вересня — 14 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
Предмет на вибір ЗНО
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (I сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (23.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 18 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (II сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (25.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 17 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (І сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 19 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (ІІ сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (23.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 18 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання (2к.), денна форма
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2025).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання (2к.), денна форма (I сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (23.09.2024 — 30.06.2025).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 18 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання (2к.), денна форма (II сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 9 місяців навчання (30.10.2024 — 30.06.2025).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 17 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
Про коледж
Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торгівельно-економічний фаховий коледж Державного торгівельно-економічного університету» — це єдиний профільний заклад освіти Слобожанщини, що здійсню підготовку фахівців до невиробничої сфери економіки — ресторанного, готельного, туристичного бізнесу, торгівлі, фінансової системи, менеджменту, який будує свою роботу на сучасних європейських стандартах, зберігаючи надбання та традиції нашої освіти.
- Коледж є структурним підрозділом Державного торгівельно-економічного університету — одного з найавторитетніших навчальних закладів України, атестованого за найвищим, IV рівнем акредитації.
- Якість освітніх послуг, які надає коледж, підтверджується державними установами надаючи позитивні відгуки, після проходження акредитаційних процедур.
- Здобувачі освіти Коледжу – це переможці та лауреати Міжнародник та Всеукраїнських кулінарних конкурсів.
- У Коледжі є можливість додатково отримати професію кухаря, кондитера.
- Вступ відбувається після 9-го класу, після 11-го класу, після училища (ліцею) з дипломом кваліфікованого робітника на освітні рівні фахової передвищої освіти та вищої освіти.
Освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі на рівні фахової передвищої освіти:
-
Облік і оподаткування (Бухгалтерський облік);
-
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит);
-
Менеджмент (Менеджмент організації торгівлі);
-
Маркетинг (Цифровий маркетинг);
-
Харчові технології (Виробництво харчової продукції);
-
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Ресторанне обслуговування);
-
Туризм та рекреація (Туристичне обслуговування).
Термін навчання складає від 1 року 10 місяців до 3 років 10 місяців залежно від обраної освітньої спеціальності і форми навчання. Підготовка фахівців здійснюється за денною формою навчання.
Освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі на рівні вищої освіти:
-
Економіка (Економіка підприємства);
-
Менеджмент (Торгівельний менеджмент);
-
Харчові технології (Ресторанні технології);
-
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельно-ресторанна справа);
Термін навчання складає від 4 роки. Підготовка фахівців здійснюється за денною формою навчання.
Для закріплення та вдосконалення знань, умінь і навичок, отриманих під час теоретичного навчання, здобувачі освіти виконують лабораторні роботи з приготування страв, а також проходять практику на різних підприємствах галузі. Практична підготовка сприяє наближенню до майбутньої професійної діяльності, дозволяє вивчити кращий досвід фахівців та допомагає здобувачам освіти почуватися впевненішими в умовах сучасного ринку праці.
До послуг тих, хто навчається в Коледжі — потужна сучасна матеріально-технічна база: комп'ютерні класи, бібліотека, читальна зала, спеціалізовані кабінети і лабораторії, а також гуртожиток, спортивний зал.
Наш сайт: htek.com.ua
Телеграм чат з приймальною комісією: https://t.me/vstup2024_htefk
Фото



Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.