Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»

Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»

Обособленное структурное подразделение «Харьковский торгово-экономический профессиональный колледж Государственного торгово-экономического университета»




  • денна, заочна
  • Статус державний. III рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

97
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

241 Готельно-ресторанна справа

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 28.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.4 ≥ 100 Українська мова

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.3 ≥ 100 Українська література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.4 ≥ 100 Українська мова і література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

Предмет на вибір ЗНО

0.3 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 27.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.4 ≥ 100 Українська мова

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.3 ≥ 100 Українська література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.4 ≥ 100 Українська мова і література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

Предмет на вибір ЗНО

0.3 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 8, контракт — 12.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 2, контракт — 53.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 2 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Бакалавр
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 14 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 0.

1 ≥ 0 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 3 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Бакалавр
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 14 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 0.

1 ≥ 0 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (27.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.4 ≥ 100 Українська мова

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.3 ≥ 100 Українська література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.4 ≥ 100 Українська мова і література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

Предмет на вибір ЗНО

0.3 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (27.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.4 ≥ 100 Українська мова

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.3 ≥ 100 Українська література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.4 ≥ 100 Українська мова і література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

Предмет на вибір ЗНО

0.3 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 14 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.4 ≥ 100 Українська мова

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.3 ≥ 100 Українська література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.4 ≥ 100 Українська мова і література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

Предмет на вибір ЗНО

0.3 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 14 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.4 ≥ 100 Українська мова

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.3 ≥ 100 Українська література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.4 ≥ 100 Українська мова і література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

Предмет на вибір ЗНО

0.3 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.4 ≥ 100 Українська мова

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.3 ≥ 100 Українська література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.4 ≥ 100 Українська мова і література

Предмет на вибір ЗНО

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 2 вересня — 14 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.4 ≥ 100 Українська мова

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.3 ≥ 100 Українська література

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.4 ≥ 100 Українська мова і література

Предмет на вибір ЗНО

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (23.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 18 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (25.10.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 17 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 — 19 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 9 місяців навчання (23.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 18 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2025).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 10 місяців навчання (23.09.2024 — 30.06.2025).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 18 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 9 місяців навчання (30.10.2024 — 30.06.2025).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 17 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.


Дивіться також усі коледжі в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.

  • вул. Тимурівців, 39, м. Харків, 61142
  • (057) 364-50-01
    (057) 365-10-50
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Барикадна, 51, м. Харків, 61098
  • (097) 023-87-10
  • Державний.
  • пл. Конституції, 28, м. Харків, 61003
  • (057) 731-28-72
    (057) 731-28-33
    (066) 558-28-60
    (099) 60-85-299
    (098) 53-98-343
  • Державний. Рівень акредитації I.