Блог навчальних закладів
Знайдено 4 статті
Чек-лист, перевірка харчоблоку перед відкриттям після канікул чи перерви в роботі
Короткий список з 15 обов'язкових справ перед запуском.
Підготовка дегустаторів та сенсорний аналіз. Їхня роль в оцінці якості та безпеки харчових продуктів
Підвищення рівня обізнаності та здобуття нових знань виробничої дегустаційної комісії – важливий крок для стандартизації процесу сенсорної оцінки портфелю готової продукції сучасної компанії на шляху до її становлення улюбленим Food брендом.
Особливості організації 2022/23 навчального року
Відповідно до постанови КМУ від 24 червня 2022 року №711.
Український борщ визнали об’єктом культурної спадщини ЮНЕСКО
Таке рішення було ухвалено 01.07.2022 р. за ініціативою Мінкульту