Блог навчальних закладів

Знайдено 7 статей

Курси словацької мови онлайн від Educate Agency

Мрієте про навчання в Європі? Словаччина пропонує українським абітурієнтам чудову можливість здобути якісну вищу освіту за доступною ціною. Але для успішного вступу та навчання вам знадобиться знання словацької мови.

Навчання в Чехії: від мрії до реальності з Educate Agency

Чехія, серце Європи, з її багатовіковою історією, культурою та високим рівнем життя, приваблює українських студентів з різних причин. Однак однією з головних перешкод на шляху до чеського диплома є мовний бар'єр.

Навчання в Словаччині на бюджеті: європейська освіта, доступна українцям

Словаччина — країна з багатою історією та культурою, яка стає все більш привабливим напрямком для українських абітурієнтів. Однією з головних причин є можливість здобути якісну європейську освіту на бюджетній основі.

Як вибрати університет у Словаччині

Вибір університету, незалежно від країни навчання, це важливе рішення, яке потребує ретельного вивчення та аналізу. Якщо абітурієнт визначив, що хоче навчатися саме у Словаччині, пропонуємо декілька кроків, які допоможуть йому у цьому виборі.

Чим вигідна освіта у Словаччині — 7 реальних причин

За статистикою більше 70% абітурієнтів обирають заклади вищої освіти у містах не за пропискою. Якщо у вашій родині є майбутній абітурієнт, то чому б не замислитися про перспективи отримання європейської вищої освіти у Словаччині?

З якого віку готувати дитину до вступу у ЗВО Словаччини та Чехії

Перше питання, з яким до нас звертаються батьки майбутніх студентів — коли починати готуватися до вступу? Скільки треба вчити мову? Та багато іншого, розповімо про все детально.

Безкоштовна освіта в Словаччині та Чехії для українців: нове життя та європейський диплом

Мрієте про престижну європейську освіту та успішну кар'єру за кордоном? Здійсніть свою мрію вже зараз! Словаччина та Чехія гостинно відкривають двері своїх державних університетів для українських студентів, пропонуючи безкоштовне навчання.