Відгук про курс Ігоря Сокуренко «Управління персоналом» від Work.ua

Відгук про курс Ігоря Сокуренко «Управління персоналом» від Work.ua

Шановні колеги! Ділимось з вами відгуком від всім відомої компанії Work.ua на курс Ігоря Сокуренко "Управління командою". Це був курс в корпоративному форматі. 29 жовтня стартує аналогічний курс "Розумний Лідер" у відкритому форматі. Реєструйтесь!

Шановні колеги! Ділимось з вами відгуком від всім відомої компанії Work.ua на курс Ігоря Сокуренко "Управління персоналом".

Це був курс в корпоративному форматі, але 29 жовтня стартуємо аналогічний курс "Розумний Лідер" у відкритому форматі. Реєстрація вже доступна.

А ось і текст відгуку:

Щиро дякуємо тренеру Ігорю Сокуренко за корпоративне навчання на тему «Управління командою продавців та робочими бізнес-процесами у сфері продажів послуг» для нашої команди.

Ми сайт пошуку роботи No1 в Україні. Кожного дня наші менеджери телефонують тисячам клієнтів, аби запропонувати послуги нашого сайту, які допоможуть закривати їх вакансії у найкоротші терміни.

У Ігоря замовили індивідуальний тренінг для лідерів команд та їх помічників у відділі продажів для покращення управлінських навичок та отримання додаткових знань з продажів.

Середня оцінка серед двох команд склала 8.8 балів із 10. Вважаємо, що це висока оцінка та класний результат по зворотному зв'язку від людей. Тренінг був інформативним, цікавим, з достатньою кількістю практик. Нам сподобалося, що Ігор відданий своїй справі, і робить все від душі. Його задача не просто прочитати матеріал, а видно, що він щиро хоче навчити людей та допомогти їм розвиватися.

Теми, які охопило навчання: коло менеджменту і основні функції керівника, панель приладів управління керівника, управлінські рішення та як їх приймати, делегування, координація та контроль, мотивація, зворотний зв'язок, тайм-менеджмент та особиста ефективність керівника. Особливо сподобалися та хочемо зазначити теми про системне управління роботою команди (наради для постановки цілей, контролю їх виконання, звітність), а також типи мотивації та стимулювання різних типів співробітників. Відразу після тренінгу ми застосували здобуті знання на практиці, запровадивши нову систему ранкових нарад у відділі, а також проаналізували кожного співробітника за типами мотивації.

Дякуємо консультантам бізнес-школи BЅT Consulting Ігорю Сокуренко та Олені Сокуренко за продуктивне навчання та можливість покращити свої знання та навички у продажах і управлінням командою!

З повагою,

Керівник відділу продажів Work.ua Анжела Барбір

Корисні відео по тему менеджменту, переговорів та продажів:

Експертний блог Ігоря та Олени Сокуренко: https://www.instagram.com/sokurenko_blog/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії MBA, бізнес освіта Лідерство, тімбілдинг Менеджмент, управління, KPI