Очні курси бухгалтера, головний бухгалтера, 1С(BAS), Me.Doc

Очні курси бухгалтера, головний бухгалтера, 1С(BAS), Me.Doc

Формуємо групу з курсу «Бухгалтер+Головний бухгалтер+1С (BAS)  + звітність в Me.DOC». Розрахован на 2 міс, вартість за 1 місяць 4000,00 грн. Заняття очно м.Київ, вул,Дгтярівська,8А

Спеціальність Бухгалтер завжди  дуже затребувана. Бухгалтер необхідний великим компаніям, не дуже, і приватним підприємцям.

Причому актуальність курсу за спеціальністю «Бухгалтер» не падає вже кілька років!

Стати бухгалтером можна в будь-якому віці і за будь-якої освіти. І навіть без освіти!

Пропонуємо інтенсивний курс, який включає в себе навчання бухгалтерському обліку,  фінансову та податкову звітність, практичні заняття в  1С (BAS) та звітність в податкову :

Курс «Бухгалтер+Головний бухгалтер+1С (BAS)  + звітність в Me.DOC». http://www.uspeh.ua/kursy/kursy-1s-buhgalterija/intensiv-buhgalter-1c.html

Курс розрахований на 2 місяці, заняття в дуже зручному форматі по сб подвійне заняття.  Групи не великі, що дозволяє викладачеві приділити максимально ефективний час кожному слухачеві. Вартість курсу 8000,00 грн  В курсі багато практиці, видається багато матеріалу  для подальшої роботи! 

Наш курс передбачає навчання  з «нуля», тобто, кожен, хто захоче стати бухгалтером, може спробувати!

Найближчий старт групи плануємо на 14 вересня! Заняття очні за адресою вул.Дегтярівська, 8А, кабінет 309! Записатися можно за телефоном +38/[відкрити контакти]063-260-24-74!

На курси приходять і керівники, наприклад, директор своєї компанії хотів би контролювати свого бухгалтера, або просто зрозуміти, що робить його головний бухгалтер. Це дуже хороше прагнення, адже директор за все відповідає і повністю залежати від свого бухгалтера трохи небезпечно.

І звичайно ж, багато підприємців, які вестиме бухгалтерський облік своєї, поки що може бути маленької компанії.

Економічна освіта у навчанні лише плюс. І взагалі будь-яка освіта добре. Викладач-бухгалтер розпочне навчання з принципів бухобліку, з його азів. А після закінчення курсу у нашому навчальному центрі «Успіх», слухач зможе виконати нескладний баланс, заповнити всі форми звітності, знати податковий облік, законодавчу базу та йти працювати бухгалтером до будь-якої компанії, підготовка це дозволить.

При виборі курсів насамперед треба звернути увагу на викладацький склад. Обов'язково, викладач курсу «Бухгалтер+Головний бухгалтер+1С(BAS)+ Me.DOC» повинен мати досвід роботи бухгалтером та краще головним бухгалтером. Теоретик зможе дати загальні принципи бухобліку, а бухгалтер, що діє, максимально адаптований на даний момент Постійно щось змінюється в бухобліку, нові закони в податковому законодавстві, зміни в рахунках, загалом у цьому треба постійно «варитися».

У нашому навчальному центрі «Успіх» усі викладачі – найдосвідченіші головні бухгалтери, які мають досвід роботи в різних компаніях, а також мають великий досвід викладання.

 Навчальний центр "Успіх" допоможе стати професіоналом.  


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Економіка, бухгалтерія та облік