СТАРТ_ІТ: авторська ІТ-підготовка школярів 8–17 років за американськими стандартами

СТАРТ_ІТ: авторська ІТ-підготовка школярів 8–17 років за американськими стандартами

Стартував набір. Серед слухачів — наші підлітки з Англії та Бельгії.

◀️ В Академії СТАРТ_ІТ викладачі — професіонали індустрії, які навчать вашу дитину новітнім комп’ютерним технологіям за американськими стандартами та авторськими навчальними проєктами, які офіційно визнані в Україні міжнародною та національною системою реєстрації авторського права.

◀️ За проєктною формою навчання щоквартально батьки побачать креативні ІТ-розробки дитини: інтернет речей у розумному будинку, об’єкти доповненої та віртуальної реальності, сайти, комп'ютерні ігри, графічний дизайн, 3D-моделі, штучний інтелект та роботів.

◀️ За рекомендаціями Інституту майбутнього США та програми Microsoft Class of 2030 школярі отримують затребуваний у роботодавців пакет компетенцій: професійну ІТ-підготовку, навички розвитку особистості soft skills, основи бізнес-підготовки, розмовну англійську мову в ІТ та заробляють перші гроші на фрилансі.

◀️ З метою забезпечення якості навчання та отримання фундаментальної практичної ІТ-підготовки заняття учнів відбуваються за технологіями університетської освіти  у 4-х відділеннях (факультетах) і на 5 студіях (кафедрах) Академії.

Випускники СТАРТ_ІТ розробляють та захищають ІТ-проєкти перед фахівцями галузі й батьками, а провідні викладачі — професіонали ІТ-компаній розробляють авторські навчальні проєкти з новітніх технологій.

◀️ З 2016 року понад 1 300 випускників Академії стали програмістами рівня Trainee. Багато хто з них працюють в ІТ-компаніях Львова та мають гарну перспективу у кар’єрному рості — середня зарплата айтівця в місті понад $ 3 700.⠀

Станьте слухачами  СТАРТ_ІТ, розкрийте комп’ютерні таланти сина / доньки. Під час війни лише ІТ-галузь стабільно працює в Україні.

Розпочався набір в Академію, реалізуйте шанс дитини на світле майбутнє!

Докладна інформація на сайті startit.ua

або за телефонами:

[відкрити контакти]+38 (067) 676-47-05; [відкрити контакти]+38 (095) 309-68-84

Готові допомогти оформити документи щодня з 10:00 до 18:00.

Локація Академії:

м. Львів, вул. Федьковича, 60А, Бізнес-центр «Технопарк».

СТАРТ_ІТ — це стрибок в успішне майбутнє!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини IT, програмування, розробка Профорієнтація