Чому корпоративні курси англійської важливі для розвитку бізнесу?

Чому корпоративні курси англійської важливі для розвитку бізнесу?

Для розширення бізнесу, підвищення прибутковості, поліпшення комунікації у команді вашим працівникам достатньо… вивчити англійську! Не вірите? Ми підготували для вас п’ять незаперечних доказів користі корпоративних курсів англійської мови.

Зовсім неважливо, керуєте ви міжнародною корпорацією чи щойно створили невеликий стартап — англійська мова здатна розширити горизонти. Ваш бізнес може стати сильнішим, ефективнішим і прибутковішим, якщо на шляху не стоїть мовний бар’єр. Адже, якщо ви не розумієте термінів deadline і brainstorming, можливо, ви вже відстаєте від конкурентів. Перш ніж ви ознайомитеся з усіма перевагами корпоративного вивчення англійської, радимо вже зараз записати співробітників на курси в «Ораторику» https://www.oratorica.ua/ua/online/english/corporate-english. Не проґавте вигідні пропозиції для компаній і розпочніть навчання, поки ще є вільні місця!

5 аргументів на користь корпоративної англійської

1. Нові ринки

Усунення мовного бар'єра — найпростіший спосіб вийти на нові ринки. Без співробітників, які добре володіють англійською, ваша компанія фактично відмовляється від величезної потенційної клієнтської бази. У цьому контексті англомовні ринки також охоплюють цифрове середовище, орієнтоване на електронну комерцію. Англійська — найпоширеніша мова користувачів інтернету: понад 30% онлайн-спілкування відбувається саме цією мовою. А тепер підрахуйте, скільки клієнтів ви можете залучити й скільки додаткового прибутку отримати, якщо ваша команда вільно спілкуватиметься із зарубіжними клієнтами й партнерами. 

2. Підвищення культурного розуміння

Мова і культура тісно пов’язані. Якщо ваші працівники розмовляють рідною мовою ваших клієнтів або партнерів, вам буде значно легше зрозуміти потреби цільової аудиторії й генерувати правильні бізнес-рішення. Ефективне спілкування також зменшує ймовірність непорозумінь, які можуть виникнути у діловій сфері через мовний бар'єр.

3. Мотивація для співробітників

Надійних капіталовкладень у бізнесі не так багато, але інвестиції у співробітників завжди приносять дивіденди в довгостроковій перспективі. Вивчення англійської мови має кілька приємних бонусів — покращує пам’ять, концентрацію, навички багатозадачності. До того ж ви налаштовуєте своїх співробітників на успіх у кожному проєкті або діловій розмові англійською мовою, у якій вони братимуть участь.

Крім того, це можливість для компанії: 

  • Знизити плинність кадрів.
  • Покращити продуктивність роботи.
  • Підвищити рівень задоволеності співробітників.

4. Інновації й розвиток

Будьмо чесними: більшість вдалих ідей і цікавих технологій з’являється за кордоном. Вивчення англійської дозволить вам першими отримувати доступ до світових трендів, новітніх технологій і передового досвіду. До того ж знання англійської може бути вашою конкурентною перевагою. Покращення мовних навичок команди дозволить швидше обігнати на ринку ті підприємства, які поки що не можуть взаємодіяти англійською.

5. Краща внутрішня комунікація

Успішний бізнес потребує чіткої та ефективної комунікації всередині компанії. Знання англійської робить спілкування прозорішим і ефективнішим, незалежно від того, маєте ви мультинаціональну команду чи взаємодієте з клієнтами й партнерами з інших країн. Погодьтеся, коли всі співробітники розуміють терміни й технічні завдання англійською мовою, значно легше уникнути плутанини й покращити внутрішню координацію проєктів.

Бізнес-англійська з гарантією якості

Щоб ваш персонал не лише знав англійську, а й володів нею на високому рівні, потрібен якісний підхід. Ви ж не хочете червоніти за менеджера, який не може аргументувати свою думку на важливій зустрічі з іноземцями? Або перепрошувати за секретаря, який надіслав комерційну пропозицію партнерам з помилками? Щоб уникнути подібних ситуацій, варто подбати про навчання, яке відповідає найвищим стандартам. Корпоративні курси від «Ораторики» гарантують, що ваші працівники не тільки знатимуть мову, але й вмітимуть використовувати її в реальних бізнес-ситуаціях. Реєструйтеся https://www.oratorica.ua/ua/odessa/english/business, навчайтеся прямо з офісу або з дому! 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси