«Меню» — доробка для обліку громадського харчування
Непоодинокі випадки, коли підприємство займається громадським харчуванням, але має до цього напряму дуже опосередковане відношення. І звичайно виникає необхідність вести облік і цієї сфери діяльності.
Облік цієї сфери діяльності: складати меню, роздруковувати меню, і головне — правильно списувати матеріали.
Наприклад, заводська столова, бази відпочинку, санаторії, профілакторії. Спеціалістами ТОВ Проком була виконана спеціальна доробка «Документ Меню», яка якраз і виконує ці функції.
Для яких конфігурацій підходить?
Доопрацювання створено для типових конфігурацій BAS Бухгалтерія ПРОФ та BAS Бухгалтерія КОРП
Де можна детальніше дізнатись про доопрацювання «Меню»?
- Документ «Меню» https://csoprocom.com.ua/info/articles/dokument-menyu-sproshchene-gromadske-kharchuvannya/ – тут ви можете дізнатися основну інформацію про доробку, замовити демонстрацію, а також дати заявку на купівлю.
- Огляд доопрацювання конфігурацій для ведення обліку громадського харчування — тут ви можете подивитися відеоогляд на доопрацювання «Меню».
- Документ «Меню» — спрощене громадське харчування – тут можете детально прочитати про можливості з прикладами та картинками..
А ще більше цікавого матеріалу щодо роботи в BAS можете знайти в нашому телеграм-каналі: https://t.me/Procom_ProBAS.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Економіка, бухгалтерія та облік Онлайн курси