Як управляти ресторанним закладом

Як управляти ресторанним закладом

Як підготуватися до відкриття ресторану, як управляти ресторанним закладом — дізнайтеся на курсах.

Запрошуємо на курси Організація та управління ресторанним закладом.

Наш курс для того, щоб допомогти управлінцям та власникам ресторанів врахувати всі необхідні питання для успішного запуску (відкриття) та роботи закладу. Від формування концепції, власного стилю, переваг до поточних питань роботи з персоналом, постачальниками, організації сервісу та обслуговування.

У програмі курсу:

  • Документація ресторанного закладу.
  • Впровадження НАССР у ресторані.
  • Вимоги до приміщення.
  • Як формувати меню.
  • Команда ресторанного закладу.
  • Зони відповідальності персоналу.
  • Касова дисципліна.
  • Стандарти сервісу.
  • Продажі у ресторані.
  • Як спілкуватися з гостями.
  • Запобігання конфліктам у ресторані.
  • Маркетинг у ресторані
  • та інші питання

Проводимо онлайн-навчання, тому можна включатися на заняття з будь-якого куточка України.

Формуються ранкова група, денна, вечірня групи.

Або — індивідуальне навчання за власним графіком.

Інші курси для рестораторів початківців — на стор. Ресторанний бізнес.

З питаннями про навчання звертайтесь:

[відкрити контакти](067) 186-46-05 — telegram, [відкрити контакти](063) 467-34-65 — viber.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Онлайн курси