Підготовка до ЗНО з англійської мови для дітей та підлітків

Підготовка до ЗНО з англійської мови для дітей та підлітків

ЗНО є важливим іспитом для школярів та студентів. Від нього залежить успішність вступу в університет на обрану вами спеціальність.

Однак ЗНО з англійської мови є найбільш поширеною причиною занепокоєння претендентів. Вони можуть турбуватися про те, чи зможуть виконати всі завдання у відведений час, чи мають вони достатньо знань, і чи достатньо підготовлені до іспиту?

З одного боку, англійська для дітей дається досить легко, порівняно зі здатністю дорослих навчатися іноземної. Але з іншого боку, страх і хвилювання на іспиті можуть зіграти поганий трюк. Це може статися не тому, що студент має мало знань, а через відсутність підготовки до ЗНО з англійської мови. Тому краще почати готуватися до іспитів заздалегідь, щоб відпрацювати свої навички до автоматизму. Що це робитиме? Як краще підготуватися до ЗНО — самостійно або за допомогою вивчення англійської онлайн для підготовки до ЗНО? Що таке ЗНО з англійської?

Які завдання будуть на ЗНО з англійської мови

Щоб заспокоїтися перед іспитами, пропонуємо ознайомитися з основними завданнями в підготовці до ЗНО з англійської мови 2023. До них належать 4 частини:

  1. Listening — прослуховування або прослуховування мови.
  2. Reading — читання.
  3. Use of English — використання англійської мови в розмовній мові.
  4. Writing — лист.

Для успішного проходження ЗНО потрібно добре володіти всіма 4 навичками, які можна опанувати, самостійно вивчаючи англійську мову для дітей та підлітків, з репетитором або на курсах.

Який рівень англійської мови потрібен для ЗНО

При виборі англійської мови для проходження ЗНО, варто зрозуміти, які рівні англійської потрібно, щоб отримати хороші бали:

  • В1 — для загальноосвітніх шкіл.
  • В2 — для шкіл з поглибленим вивченням англійської мови або магістратури.

Чесно кажучи, варто зазначити, які рівні володіння англійською мовою:

  • А1 (початківець) — початкова.
  • A2 (елементарно) — елементарно.
  • B1 (проміжний) — середній.
  • В2 (верхній проміжний) — середній передовий.
  • C1 (Advanced) — передовий.
  • C2 (майстерність) — є найвищим.

Що, якщо подивитися на інформацію про те, які рівні англійської мови, то розумієш, що ви на першому етапі — A1? Це не проблема! Якщо ви розумієте, що ваша вибрана спеціальність вимагає 3HO результатів з англійської мови, то почніть вивчати англійську заздалегідь і поступово підвищить рівень володіння мовою. Повірте, всі, хто зараз говорить за кордоном на рівні В2, колись починали з А1.

Що краще — підготовка до ЗНО англійською мовою самостійно чи на курсі?

Оскільки від результатів іспитів залежать  ваш вступ до університету, чи варто ризикувати і готуватися до ЗНО з англійською мовою самостійно? Треба ретельно підготуватися до тестів і отримати найвищий бал. Адже якщо ви не отримаєте потрібну кількість балів, то вам доведеться вступити до навчального закладу з нижчим рейтингом або втратити рік і знову складати іспити.

Щоб цього не сталося, можна вивчити англійську мову в школі англійської мови My English World. Ці курси англійської мови ЗНО пропонують такий підхід:

  • Визначити рівень англійської мови.
  • Дізнатися про завдання та вимоги до них.
  • Стратегія полягає в тому, як запустити ці тести.
  • Навчання для виконання місій.
  • Аналіз помилок.
  • Визначити слабкі місця.
  • Поступово покращувати англійську мову до потрібного рівня.

My English World надає англійську програму для студентів у 10–11 класах, а також підготовку до ЗНО з англійської мови для вступу до магістратури. Відвідайте вільний пробний урок у цій школі ЗНО і зробіть власний висновок, що краще: підготуватися до іспитів самостійно або з кваліфікованим викладачем англійської мови.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси