Як швидко вивчити англійську мову

Як швидко вивчити англійську мову

Звичайно, ніякого секретного методу, як вивчити англійську мову за місяць, не існує. Відвідувати курси англійської мови доведеться тривалий час, якщо ви хочете опанувати іноземну на досить високому рівні.

При цьому школи англійської мови, серед яких і лінгвістичний центр «Ораторика» пропонують студентам різні інтенсивні варіанти навчання. Наприклад, курси англійської Одеса які пропонує відвідувати тим, хто незабаром вирушає за кордон. У програму занять входить вивчення лексики і граматики обсягом, достатньому на вирішення різних побутових завдань. Тим же, хто хоче здобути фундаментальні знання, слід дотримуватися порад, які будуть викладені у цій статті.

Онлайн чи офлайн: який формат навчання вибрати

Як правило, однією з причин, які заважають вивчати іноземну мову, є небажання кудись їхати після роботи або в погану погоду. Завдяки розвитку сучасних технологій, які дозволяють спілкуватися з викладачем та іншими студентами з відеозв'язку, витрачати час на дорогу до школи іноземних мов більше не потрібно. Інтернет-курси не лише полегшують життя, а й підвищують мотивацію до навчання, адже гаджет із виходом до мережі завжди під рукою.

Як вчитися і коли вчитися

Для того, щоб швидко освоїти іноземну мову, вчити її доведеться постійно. Якщо ви займаєтеся 2-3 рази на тиждень з викладачем, цього часу буде недостатньо для освоєння англійської мови. Необхідно не тільки ретельно виконувати домашні завдання, а й прокачувати свої навички, спілкуючись із носіями мови на спеціальних платформах, слухаючи пісні, дивлячись кінострічки чи читаючи пости англомовних блогерів. До речі, школа європейських мов «Ораторика» пропонує своїм студентам унікальну нагоду відвідувати розмовний клуб. Заняття у ньому проводять носії мови, а студенти мають можливість обговорювати найрізноманітніші теми, які їх цікавлять. Це можуть бути книги, ситуація у світі, різні події, що відбуваються. Такі зустрічі дозволяють максимально швидко позбутися страху говорити іноземною мовою.

Російськомовний чи англомовний викладач: кого обрати?

Найважливіше при виборі викладача на курсах — те, щоб він мав відповідну освіту. Тобто вчитель має бути вчителем, а не біологом чи економістом. При цьому не так важливо буде це англомовний чи російськомовний викладач.

У центрі європейських мов «Ораторика» навчальний процес будується так:

  • загальний курс викладається російсько- або україномовними вчителями, які можуть рідною мовою викласти складні нюанси граматики (особливо це важливо для тих, хто починає вивчення мови з нуля);
  • носії мови викладають у розмовних клубах, завдяки чому студенти швидко вчаться розуміти іноземну мову на слух, виробляють правильну вимову.

Впровадження англійської мови у повсякденне життя

Намагайтеся застосовувати отримані на курсах знання скрізь, де це можливо. Наприклад, можна приготувати цікаву страву, рецепт якої ви знайшли у закордонного блогера, прочитати дослідження, яке стане в нагоді в роботі чи навчанні мовою оригіналу. За будь-якої зручної можливості намагайтеся застосовувати знання, отримані на заняттях, тільки так можна буде швидко вивчити англійську мову.

Не вчіть зайве

Згідно з дослідженням, яке було проведено авторами словника Macmillian, для спілкування англійською достатньо знати 2500 слів. У укладачів Оксфордського словника вийшли схожі дані. Вони вважають, що 3000 слів покривають 80% повсякденного мовлення. Їхнє знання дозволить розуміти фільми та пісні, спілкуватися з носіями мови і т. д. Тому витрачати час на заучування слів, які вам ніколи не знадобляться, точно не варто.

Якщо вам потрібна вузькоспеціалізована лексика, вивчити її можна на курсах. Наприклад, школа «Ораторика» пропонує заняття для моряків та IT-фахівців.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси