Як вибрати курси англійської мови

Курси англійської мови — це найоптимальніший спосіб вивчення іноземної. Курси англійської мови Київ які пропонує відвідувати як в офлайн, так і в онлайн-форматі, обійдуться значно дешевше, ніж заняття з репетитором.

Курси англійської мови Київ які пропонує відвідувати як в офлайн, так і в онлайн-форматі, обійдуться значно дешевше, ніж заняття з репетитором, при цьому завдяки продуманій програмі вони дозволять отримати фундаментальні знання іноземної мови в стислі терміни. Курси англійської Київ рекомендує обирати відповідно до цілей, які ставить перед собою студент. Наприклад, лінгвістичний центр «Ораторика» проводить не лише загальні заняття, на яких можна підвищити рівень своїх знань, а й уроки для тих, хто планує здавати IELTS, Toefl та ЗНО, працює у судноплавному бізнесі, їде за кордон тощо.

Особливості підбору курсів англійської мови

Щоб не помилитися з вибором потрібних курсів з вивчення англійської мови, необхідно підійти до цього питання з максимальною уважністю. Насамперед, слід звернути увагу на репутацію тієї чи іншої школи, що надає такі послуги, відгуки учнів про неї, викладацький склад, методику навчання, що використовується, інтенсивність навчального навантаження. Не зайвим буде зателефонувати в лінгвістичний центр і поставити всі питання, що вас цікавлять, а також поспілкуватися зі студентами школи, якщо є така можливість. Крім того, зверніть увагу на:

  • графік занять (ранкові, денні, вечірні групи чи уроки вихідного дня);
  • тривалість (кількість тижнів (місяців) навчання) та інтенсивність (кількість занять на тиждень) навчання;
  • формат навчання (онлайн чи офлайн);
  • можливість продовження занять за потреби;
  • видачу сертифікату.

Також дізнайтеся, чи лінгвістичний центр надає можливість відвідування безкоштовного пробного заняття. Наприклад, школа європейських мов «Ораторика» дає таку нагоду кожному, хто хоче приєднатися до занять. Відвідування пробного уроку дозволяє зрозуміти для себе, чи підходить вам методика викладання та формат навчання, чи зрозумілий матеріал, який вивчається на занятті, чи комфортна атмосфера.

Окремо слід уточнити, чи дає обраний лінгвістичний центр будь-які гарантії. Наприклад, школа іноземних мов «Ораторика» надає можливість кожному студенту, котрий відвідав усі заняття курсу, але не засвоїв пройдений матеріал, ще раз пройти обраний курс, але вже на безоплатній основі.

Особливості навчання у лінгвістичному центрі «Ораторика»

Школа європейських мов «Ораторика» запрошує на заняття дітей віком від 7 років та дорослих. Тут можна вивчати не лише англійську, а й німецьку, іспанську, польську, італійську та інші мови. Почати навчання можна з будь-якого рівня від А1 до С1. Перед початком занять проводиться тестування, яке дозволяє визначити поточний рівень знань слухача та підібрати для нього оптимальний курс.

Кожен курс навчання у школі розрахований на 8 тижнів. Заняття проводяться в ранковий, денний та вечірній час, що дозволяє відвідувати уроки і офісним співробітникам, і жінкам у декретній відпустці, і студентам зі школярами.

Киянам школа європейських мов "Ораторика" пропонує заняття в онлайн-форматі. Це дуже зручно, оскільки:

  • не потрібно витрачати час на дорогу до лінгвістичного центру;
  • займатися можна у комфортній обстановці;
  • у групі навчається до 5 осіб, тому викладач може приділяти достатньо уваги кожному студенту;
  • вартість занять більш ніж прийнятна.

Після закінчення курсу слухачі проходять тестування, у разі успішного складання якого вони отримують сертифікати.

Завдяки курсам англійської від школи «Ораторика» ви зможете:

  • навчитися грамотно викладати свої думки англійською;
  • позбутися страху говорити іноземною;
  • освоїти сучасну лексику, що використовується у різних країнах світу;
  • здобути фундаментальні знання граматики.

У лінгвістичному центрі «Ораторика» ви зможете вивчити англійську швидко та задоволення!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси