Від нуля до профі: як вивчити англійську мову

Від нуля до профі: як вивчити англійську мову

Якщо вам потрібна іноземна мова для роботи або навчання, обов'язково запишіться на курси англійської мови в Одесі. Вони допоможуть вам опанувати премудрості граматики, вивчити необхідну кількість лексики, навчитися грамотно писати та розмовляти.

Вони допоможуть вам опанувати премудрості граматики, вивчити необхідну кількість лексики, навчитися грамотно писати та розмовляти. Школи англійської пропонують навчання іноземним мовам з використанням різних підходів. Щоб визначитися, яка з методик підходить саме вам, обов'язково відвідайте пробний урок. У лінгвістичному центрі "Ораторика", наприклад, таке заняття проводиться безкоштовно. Батькам, які підшукують курси, на яких викладається англійська мова для дітей в Одесі, не зайвим буде попередньо обговорити з представником школи, яких цілей має досягти дитина під час навчання, щоб підібрати найбільш оптимальний формат занять.

Поради, як вивчити англійську з нуля

Для того щоб вивчити іноземну мову, необхідні передусім:

  • бажання;
  • розуміння того, навіщо необхідне навчання (яких цілей слід досягти);
  • мотивація (якщо я вивчу англійську, то (зможу вступити до вузу, влаштуватися на роботу, переїхати до Лондона тощо);
  • наполегливість (регулярність занять).

Одних занять на курсах може виявитися недостатньо, якщо перед учнем стоять амбітні завдання. Так, наприклад, центр іноземних мов «Ораторика» пропонує своїм студентам додатково відвідувати розмовний клуб, зустрічі в якому проводять носії британської та американської англійської. Крім того, можна для розвитку мовних навичок скористатися допомогою англомовних людей. Знайти їх нескладно на спеціалізованих сайтах, серед яких:

  • Speeky - соціальна мережа, яка спеціально створена для того, щоб кожен зміг знайти співрозмовника для розвитку практичних навичок спілкування. Для цього на сайті передбачено відеочат.
  • Meetup – цікавий варіант для тих, хто любить подорожувати. Вказавши свою локацію, тут можна знайти розмовні клуби та зустрічі для тих, хто вивчає іноземну мову.
  • HelloTalk – на цьому сайті можна надсилати один одному текстові або голосові повідомлення.
  • Howdoyou.do – соціальна мережа, завдяки якій можна знайти носіїв англійської мови для спілкування. Тут можна надсилати голосові та текстові повідомлення, а також розмовляти відеозв'язком.
  • Lang-8 – сайт, за допомогою якого можна покращити свої навички листа. Для цього слід вибрати іноземну мову, яку ви вивчаєте, і скласти нею текст. Після цього твір буде перевірено носієм, який не тільки виправить допущені помилки, але й надасть рекомендації щодо покращення письмових навичок.

Як було зазначено, у процесі вивчення англійської необхідна планомірність і регулярність. План індивідуальних занять складе досвідчений викладач після визначення поточного рівня студента або підбере відповідний груповий курс. При цьому кожна тема, пройдена у класі, обов'язково має закріплюватися вдома. Тому слід скрупульозно виконувати всі домашні завдання.

Особливості курсів «Ораторика»

На заняттях у школі «Ораторика» учні розвивають усі необхідні для знання англійської навички:

  • лист;
  • розмовну мову;
  • граматику;
  • вимова;
  • лексику;
  • аудіювання.

Завдяки комплексному підходу студенти лінгвістичного центру здобувають фундаментальні знання та можуть вільно застосовувати їх у будь-яких ситуаціях. Після вивчення кожного курсу, який триває 8 тижнів, слухачі проходять тестування, що дозволяє побачити динаміку навчання. За результатами тесту учням видаються сертифікати, що підтверджують їхній поточний рівень знань. Якщо студент відвідав усі заняття курсу, але не зміг засвоїти програму, центр «Ораторика» надає можливість пройти навчання за обраною програмою ще раз. При цьому повторне вивчення курсу буде абсолютно безкоштовним для слухача.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси