Як вибрати курси англійської мови

Як вибрати курси англійської мови

В останні роки багато шкіл іноземних мов пропонують своїм студентам різні сучасні методики навчання. У деяких центрах акцент робиться на вивчення мови за допомогою розвитку розмовної мови, інші навчальні заклади пропонують експериментальні варіанти..

Англійську мову можна вивчати спеціалізованими курсами, самостійно або брати індивідуальні уроки у викладача. Лінгвістичний центр «Ораторика» рекомендує курси англійської мови у Дніпрі як найефективніший спосіб здобуття фундаментальних знань іноземної. Зараз школи англійської мови пропонують широкий вибір занять для студентів різного віку та з різним рівнем знань, тому вибрати саме ті курси, які повною мірою відповідатимуть поставленим цілям та завданням, не важко. Курси англійської в Одесі пропонує пройти як офлайн (в класі), так і в онлайн-форматі. На якому варіанті навчання зупинитися, які ще чинники слід звернути увагу під час виборів занять, поговоримо у цій статті.

Формат навчання: очно чи онлайн?

Як зазначалося, заняття можуть проводитися як у центрі вивчення іноземних мов, і онлайн за допомогою сучасних способів відеозв'язку (найоптимальнішим варіантом у своїй вважається Skype). І перший, і другий варіант має свої позитивні і негативні сторони. Наприклад, онлайн-уроки дозволяють:

  • займатися, перебуваючи у будь-якій точці світу;
  • економити гроші та час на проїзді;
  • вчитися у комфортній, домашній обстановці.

Але є й суттєвий мінус таких занять – за відсутності стабільного інтернет-з'єднання студент не зможе приєднатися до уроку.

Офлайн-навчання – класичний формат, при якому слухачеві курсів необхідно відвідувати лінгвістичний центр. Це ідеальний варіант для підлітків і школярів, які не володіють належною самомотивацією, дисципліною та посидючістю. У школі іноземних мов «Ораторика» очні заняття для дітей проводять у невеликих групах (до 8 осіб), тому викладач може приділити час кожному учневі, зацікавити хлопців, згуртувати колектив. Крім того, на таких заняттях діти знаходять нових друзів, тому вони завжди із задоволенням поспішають до класу.

Методика викладання

В останні роки багато шкіл іноземних мов пропонують своїм студентам різні сучасні методики навчання. У деяких центрах акцент робиться на вивчення мови за допомогою розвитку розмовної мови, інші навчальні заклади пропонують експериментальні варіанти засвоєння нових знань, на кшталт, 25 кадрів, є й такі школи, які дотримуються класичного підходу до навчання. У центрі іноземних мов «Ораторика» навчання проводиться з використанням навчальних посібників видавництва Cambridge, які на практиці довели свою ефективність. Крім того, всі слухачі курсів мають можливість відвідувати розмовні клуби, які проводять носії англійської. Такий підхід дозволяє одночасно розвивати розмовну мову, швидко позбавлятися страху розмовляти іноземною мовою, а також отримувати фундаментальні знання граматики. Тому студенти центру «Ораторика» можуть грамотно викладати свої думки як під час розмови, так і у письмовій формі.

Кому підійдуть курси іноземних мов «Ораторика»?

Лінгвістичний центр запрошує на заняття всіх бажаючих: ми навчаються як дорослі, так і діти. Існує єдине обмеження – малюки зараховуються на курси, починаючи з 7 років. Наш колектив впевнений, що саме в цьому віці діти вже мають посидючість, концентрацію уваги, самодисципліну, які так необхідні для вивчення англійської мови. Заняття для малюків проводяться в ігровій формі, завдяки чому дітям ніколи не буває нудно на уроках.

Дорослі можуть приєднатися до навчання у будь-якому віці. Жодних обмежень за віком та рівнем знань немає. У школі «Ораторика» є курси англійської як для тих, хто тільки починає вивчати цю мову, так і для студентів, які продовжують удосконалювати свої знання. Є також спеціалізовані курси: для моряків, IT-фахівців, з підготовки до складання ЗНО, міжнародних іспитів IELTS, TOEFL. Звертайтесь! І ми обов'язково підберемо той формат навчання, який дозволить вам у найкоротші терміни досягти своїх цілей!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси