Як вивчити англійську мову в стислий термін?

Як вивчити англійську мову в стислий термін?

Часто на очі потрапляє реклама різних нових методик та шкіл навчання іноземним мовам, яка обіцяє, що студенти без особливих зусиль за короткий час зможуть говорити англійською мовою. Однак чи це так насправді?

Часто на очі потрапляє реклама різних нових методик та шкіл навчання іноземним мовам, яка обіцяє, що студенти без особливих зусиль за короткий час зможуть говорити англійською мовою. Однак чи це так насправді? Звісно, ​​школи англійської стали пропонувати своїм студентам як класичну програму навчання, а й авторські розробки. Кожна їх по-своєму ефективна. При цьому важливо, щоби курси англійської мови в Одесі не давали помилкових обіцянок. Адже методика навчання має підбиратись залежно від віку учня, його поточного багажу знань. Так, наприклад, англійська для дітей в Одесі викладається в ігровій формі, яка точно не підійде дорослим.

Слід брати до уваги цілі, які ставлять перед собою учні. Комусь достатньо опанувати розмовні навички для того, щоб спілкуватися на побутовому рівні в англомовних країнах. І тут цілком достатньо 2 місяців навчання у лінгвістичному центрі. Старшокласникам необхідні фундаментальні знання англійської для того, щоб успішно здати ЗНО або IELTS та вступити до обраного вузу. В цьому випадку давати обіцянку, що підліток опанує весь шкільний курс англійської за 2 місяці буде некоректно. За 8 тижнів занять можна суттєво покращити свої знання, освоївши один рівень. Саме таку обіцянку дає своїм студентам школа іноземних мов «Ораторика».

Дисципліна - запорука успішного навчання

Вік - не завада вивченню англійської мови. Його може вивчити як школяр, і пенсіонер. Звичайно, діти швидше схоплюють нові знання, проте дорослі мають необхідну посидючість, дисципліну, асоціативні зв'язки, які допомагають досконало засвоювати матеріал.

При цьому хоч би яким був вік слухача курсів «Ораторика», ніколи не треба забувати про необхідність постійної практики. Заняття з викладачем мають бути регулярними. Однак цього замало. Весь пройдений матеріал обов'язково повинен закріплюватись за допомогою різних вправ будинку. Тому виконання домашніх завдань, коли студент працює самостійно, є невід'ємним процесом навчання, без якого ніяк не можна обійтися. Тільки так можна запам'ятати правила, навчитися грамотно викладати свої думки на листі та в розмовній мові.

Хитрості, які допомагають у швидкому вивченні англійської мови

Для того щоб у стислий термін освоїти іноземну, в першу чергу необхідна особиста мотивація. Недостатньо заплатити гроші за курси, щоб вивчити мову, адже якщо студент пропускатиме заняття, ігноруватиме домашні завдання, то викладач буде безсилим.

Тому лінгвістичний центр «Ораторика» рекомендує:

  • відвідувати всі уроки, у разі пропуску відпрацьовувати заняття з іншою групою (у нашій школі за це не потрібно доплачувати);
  • записатися в розмовний клуб, зустрічі в якому проводять носії мови (це дозволить швидко подолати страх спілкування англійською);
  • дивитися серіали або кінострічки англійською мовою (знайдіть фільм без субтитрів, це дозволить швидше навчитися розуміти мову носіїв на слух);
  • вивчати вірші англійських та американських поетів в оригіналі, а потім їх декламувати, читати прозу в оригіналі або адаптованої під відповідний рівень знань версії;
  • слухати музичні твори та намагатися зрозуміти на слух, про що в них співається.

Чи можна вивчити англійську самостійно?

Не хотілося б нікого засмучувати, але, як свідчить практика, це неможливо. Студенти, які вивчають іноземну без викладача, стикаються з безліччю труднощів, які вони не можуть подолати. Через відсутність контролю, перевірки домашніх завдань багато тем не засвоюються, залишаються значні прогалини у знаннях, які не дають рухатися вперед. Крім того, часто страждає дисципліна. Студенти після кількох тижнів активних самостійних занять кидають навчання.

Тому школа іноземних мов «Ораторика» рекомендує відвідувати курси. Наявність моменту змагання, який завжди є в колективі, а також контроль отриманих знань викладачем допомагають освоїти англійську мову досить швидко і просто.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси