Лінгвістичний аналіз для викладання англійської: онлайн-курс від Grade University

Лінгвістичний аналіз для викладання англійської: онлайн-курс від Grade University

Вчителі, як і працівники будь-якої професійної сфери, повинні навчатися для кар'єрного зростання. Які формати навчання найбільш популярні та ефективні?

Хтось обирає навчання на власному досвіді або здобуття додаткової вищої освіти для опанування потрібної інформації, а хтось вчиться за “методичками”, що є у відкритому доступі. Проте, так чи інакше, без навчання не обійтися!.

А що робити, якщо ви хочете отримати максимум практичних знань за світовими стандартами у зручній та сучасній формі? Тоді варто звернути увагу на онлайн-навчання від платформи Grade University!

Адже, це програми для освітян, що включають відео-, аудіо- й текстові навчальні матеріали, практичні поради та корисні ресурси. Крім того, все це можна знайти на сучасній платформі зі зручним індивідуальним кабінетом, де ви самі обираєте скільки, коли та як саме вчитись. 

Наразі вчителям доступні 8 коротких курсів на різну тематику та 1 teaching credential “Основи ефективного викладання англійської мови”. У неї входять 4 напрямки:

  • ефективне управління класом,
  • основи планування уроків,
  • фундаментальні знання щодо викладання англійської,
  • аналіз мови для викладання.

Language Analysis for Teaching

Іноді буває так, що вчителі добре знайомі з лінгвістикою, розуміють мовні аспекти, проте не знають як донести це класу та навчити цього дітей. Тоді у пригоді стане курс “Language Analysis for Teaching” — аналіз мови для викладання. 

Граматика, особливості мови — все це дуже важливі аспекти для повноцінного вивчення англійської. Як їх ефективно викладати дорослим та дітям — знають фахівці Grade University Андрій Пігарєв та Крістофер Різ, які стали авторами цього курсу.

Андрій Пігарєв — сертифікований викладач англійської мови та тренер курсів CELTA, Cambridge Train the trainer, а також сертифікований інструктор IELTS. 

Крістофер Різ — сертифікований викладач англійської мови (CELTA, DELTA) і тренер курсів CELT-P, CELT-S, CELTA та DELTA Module 1. Крім того, він є сертифікованим екзаменатором міжнародних іспитів з англійської мови.

Таким чином фахівці з багаторічним досвідом розробили навчальні матеріали, що допоможуть дізнатись більше про:

  • аналіз мови у навчальних цілях, 
  • ефективний аналіз мови 
  • і як це впливатиме на успішність учнів.

Що входить до курсу?

“Language Analysis for Teaching” складається з:

  • цікавих навчальних текстів, відеоуроків та аудіодоріжок для ефективного сприйняття інформації,
  • інтерактивні та практичні завдання, що можна буде одразу перевірити на власних учнях,
  • завдання для саморефлексії та аналізу власного вчительського досвіду,
  • корисні ресурси для подальшого розвитку після завершення вивчення матеріалу.

У кінці курсу на учасників чекатиме підсумковий тест, за результатами якого буде сформований випускний сертифікат. Градація успішності вчителя, який навчався, має такий вигляд :

  • сертифікат про відвідування,
  • сертифікат про проходження курсу,
  • сертифікат про закінчення з відзнакою.

Чому саме навчаться учасники?

До кінця курсу викладач знатиме значно більше про аналіз мови CELTA. Крім того, ви навчитеся правильно аналізувати граматику, лексику, функціональну мову та фонологію на уроках, а також, зрозумієте як ці знання застосовувати у роботі з учнями. 

Під час навчання викладач отримає ряд ефективних інструментів лінгвістичного аналізу для ефективного планування уроків англійської мови та подолання труднощів з розумінням мови, які можуть виникати у студентів.

Вчитель, який пройшов навчання, опанує такі навички:

  • виконання аналізу мови для курсу CELTA,
  • аналіз лексики,
  • аналіз граматики,
  • аналіз вимови,
  • перевірка розуміння учнів матеріалу та написання CCQ,
  • розвʼязання проблем учнів, повʼязаних з мовними навичками.

З такими знаннями вчитель може істотно покращити успішність своїх студентів, а вони, своєю чергою, отримають всебічне розуміння мови та кращу базу для подальшого розвитку.

Програма навчання складається з 6 модулів, які поділяються на кілька вужчих тем. Зокрема, вивчення відбувається у наступних межах:

  1.  Вступ до мовного аналізу
  2. Аналіз лексики.
  3. Аналіз граматичних структур
  4. Аналіз функціональної мови (functional language)
  5. Аналіз вимови
  6. Використання мовного аналізу для подолання можливих труднощів студентів у вивченні англійської мови

Кому варто пройти таке навчання?

Автори курсу зазначають, що навчитись зможуть як новачки у вчителюванні, так і досвідчені викладачі. Вік студентів також неважливий, адже матеріал з курсу підійде дорослим, підліткам та дітям. Отже, пройти курс можуть вчителі з різних освітніх установ, тічери з мовних курсів, викладачі університетів та репетитори — всі ці категорії знайдуть застосування отриманим знанням та навичкам у своїй щоденній роботі.

Як розпочати навчання?

Реєструйтеся на платформі Grade University, де одразу ж отримаєте доступ до демоверсії курсу, безплатної бібліотеки відеоматеріалів. А також на платформі ви знайдете  блог, де викладачі-практики регулярно діляться корисною інформацією та своїм досвідом. 

Якщо після проходження пробної версії ви впевнені, що таке навчання вам підходить — купуйте курс “Language Analysis for Teaching” за 29$, або одразу 4 курси з teaching credential "Essentials of Effective English Language Teaching" за 129.48$.

Вкладати ресурси у власні знання — напрочуд ефективно, тому переходьте на Grade University та починайте підвищувати свою кваліфікацію просто зараз!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Онлайн курси