Основи ефективного планування уроків англійської мови: освітній курс для вчителів

Основи ефективного планування уроків англійської мови: освітній курс для вчителів

Складати план уроку — важлива навичка для кожного вчителя, оскільки вона допомагає заощадити час і зробити навчання ефективнішим. При підготовці важливо враховувати цілі заняття і шляхи їх досягнення, адже вони бувають абсолютно різноманітними.

Ознайомитися з основними компонентами уроку англійської, проаналізувати різні  його типи та розглянути головні аспекти ефективного планування вчителям допоможе курс “Основи планування уроків”, розміщений на міжнародній онлайн-платформі Grade University.

Чим курс корисний?

  • Допоможе зрозуміти, які бувають цілі уроку;
  • Навчить ставити правильні цілі й покаже шляхи їх досягнення;
  • Ознайомить з такими аспектами дієвого планування як постановка завдань, контроль за виконанням, надання зворотного зв'язку.

Кожен викладач дізнається про різні техніки, які допоможуть заощадити час протягом щоденної підготовки до заняття.

Курс підходить тим, хто прагне пройти початкове навчання, наприклад, курс CELTA. Проте вчителям з досвідом викладання також стане в пригоді для поглиблення власних знань і підвищення кваліфікації.

Детальніше про програму 

Навіщо писати плани?

Мета першого юніту — розглянути різні причини для написання планів уроків.

Складові плану

У другому юніті йтиметься про цілі уроку, шаблони часу та взаємодії, передбачувані проблеми та рішення.

Що необхідно для планування?

Третій підрозділ присвячений порівняльному аналізу двох різних планів занять. Поза цим ви дізнаєтеся як можна переконатися, що ваш план по-справжньому ефективний.

Етапи плану

У цьому юніті розглядатимуться етапи уроку з навчання лексики та граматики, розвитку навичок читання й аудіювання, говоріння та письма.

Різні способи щоденного планування

В останньому розділі слухачі курсу дізнаються про різноманітні способи планування.

Підсумковий тест

Наприкінці слухачі мають скласти тест. Відповідно до результатів кожен може отримати сертифікат про успішне проходження курсу або про те, що прослухав його.

По завершенню курсу викладач:

  • краще знатиме та розумітиме основні компоненти типового плану уроку з англійської мови;
  • зможе планувати етапи заняття відповідно до бажаних цілей (навчання та розвитку лексики, читання й аудіювання, говоріння та письма).
  • володітиме техніками для ефективного щоденного планування занять.

Онлайн-курс розрахований на 10 годин. Навчатися можна у будь-який час і з будь-якого куточка світу. На слухачів очікують лекції, аудіодоріжки, цікаві завдання для саморефлексії, банк знань з пройденими та корисними матеріалами, конспект і добірка з ресурсами для подальшого навчання. 

До кінця вересня 2022 року на курс «Основи ефективного планування уроків англійської мови» діє знижка у розмірі 50%, відтак наразі його вартість становить $24. Він також є частиною добірки з чотирьох курсів під назвою "Основи ефективного викладання англійської мови", доступ до якої можна оформити відразу. 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Онлайн курси