Як досконало вивчити іноземну мову у 2022 році?

Як досконало вивчити іноземну мову у 2022 році?

Знання англійської мови – must have для будь-якої людини, яка хоче бути успішною. Адже англійська — мова міжнародного спілкування, яка використовується в різних галузях знань, не обійтися без неї і під час подорожей до інших країн, незамінна вона...

Знання англійської мови – must have для будь-якої людини, яка хоче бути успішною. Адже англійська – мова міжнародного спілкування, яка використовується в різних галузях знань, не обійтися без неї і під час подорожей до інших країн, незамінна вона і для спілкування з бізнес-партнерами. Вивчити її досконало пропонує найкраща одеська школа англійської Oratorica. У лінгвістичному центрі проводяться групові та індивідуальні заняття для дорослих, а для малюків та підлітків розроблені найкращі курси англійської для дітей в Одесі. Окрім того, школа Ораторика проводить курси німецької мови в Одесі. Вивчати тут можна й інші мови: французьку, італійську, польську, іспанську, російську та українську.

Варіанти навчання іноземних мов у школі Ораторика

У лінгвістичному центрі можна вивчати мови в Одесі (працюють 3 філії), а також в онлайн-форматі (за допомогою Skype). При цьому все більша частина слухачів вибирає дистанційне навчання, тому що цей формат має кілька незаперечних переваг:

  • вивчення іноземних мов онлайн дешевше, ніж навчання у школі;
  • заняття проводяться у звичній атмосфері, у зручний час;
  • економія часу (не потрібно витрачати кілька годин для того, щоб дістатися місця навчання і назад);
  • займатися можна, перебуваючи у будь-якій точці світу, що особливо актуально у зв'язку з останніми подіями нашій країні.

Що найцікавіше, Oratorica пропонує вивчати іноземні мови онлайн-форматі як у невеликих групах (по 3-5 студентів), так і індивідуально. Крім того, усі слухачі курсів мають можливість відвідувати розмовні клуби. Ці заняття проводяться носіями іноземної мови і дозволяють у найкоротші терміни подолати мовний бар'єр, виробити правильну вимову, навчитися розуміти мову на слух.

У якому віці можна розпочинати вивчення іноземної мови?

Лінгвістичний центр Ораторика запрошує на заняття дорослих та дітей шкільного віку, починаючи з 7 років. У кожній віковій групі використовуються різні підходи до вивчення іноземних мов. Наприклад, на заняттях для дітей активно застосовується ігрова форма навчання, тож школярі не втомлюються, добре засвоюють матеріал та з радістю відвідують уроки.

Який рівень знань необхідний початку навчання?

Почати навчатися у школі Oratorica можна як з нуля, так і маючи за плечима солідний багаж знань. Для визначення поточного рівня слухача та підбору відповідних курсів усі майбутні студенти проходять тестування. До речі, відповісти на запитання тесту можна онлайн.

Особливості навчання у лінгвістичному центрі Ораторика

Школа іноземних мов пропонує декілька типів курсів:

  • стандартні – ці курси розраховані поступове вивчення матеріалу (від рівня А1 до С1), тривалість кожного їх становить 8 тижнів;
  • прискорені – підходять для тих, кому треба за короткий час навчитися розмовляти іноземною мовою;
  • спеціалізовані – дозволяють швидко освоїти спеціалізовану лексику (наприклад, курс англійської для моряків), підготуватися до складання іспитів (IELTS, TOEFL, ЗНО);
  • Корпоративні – проводяться для співробітників різних підприємств та організацій з урахуванням специфіки, необхідної для роботи співробітників.

Індивідуально чи у групі?

Який варіант навчання вибрати, залежить від потреб, цілей та завдань слухача. Індивідуальні заняття коштують дорожче за групові, при цьому вони дозволяють швидко усунути прогалини у знаннях студента, освоїти спеціалізований матеріал, оскільки програма складається з урахуванням запитів учня. Групові заняття підвищують мотивацію до навчання, оскільки на них присутній момент змагання, вони допомагають подолати страх спілкування. При цьому за рахунок того, що в групах займається мінімальна кількість осіб, викладач може приділити достатню увагу кожному слухачеві.

Скільки триває заняття?

Тривалість занять для дорослих у школі Ораторика становить 90 хвилин, для дітей – 60 хвилин. Для порівняння зазначимо, що урок із приватним репетитором, як правило, триває не більше 45 хвилин.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси