Англійська — це просто. Розвінчуємо міфи!

Англійська — це просто. Розвінчуємо міфи!

Можна скільки завгодно сперечатися про те, яка мова найбільш поширена на планеті, але незаперечним фактом залишається те, що як іноземні школярі та студенти в більшості країн світу вивчають саме англійську.

Англійська – мова науки, бізнесу, нових технологій та розробок. Можна скільки завгодно сперечатися про те, яка мова найбільш поширена на планеті, але незаперечним фактом залишається те, що як іноземні школярі та студенти в більшості країн світу вивчають саме англійську. Пропонуємо приєднатися до вивчення всім бажаючим, Oratorica – найкраща школа англійської мови в Дніпрі. У лінгвістичному центрі створено всі умови для швидкого та ефективного навчання іноземних мов не лише дорослих, а й дітей. Тут, не боїмося цього слова, проводяться найкращі курси англійської для дітей у Дніпрі, адже програма для малюків розроблена таким чином, щоб вивчення відбувалося легко та швидко. Крім навчання англійської мови, в центрі проводяться також курси німецької мови в Дніпрі. Крім того, у школі Ораторика можна вивчати французьку, польську, італійську, іспанську, українську та російську.

Формат навчання

У цей неймовірно складний час, коли багато жителів України змушені були залишити свої будинки та переїхати до інших держав, вивчення іноземних мов стало як ніколи актуальним. Саме тому лінгвістичний центр Oratorica робить все можливе для того, щоб у кожної людини незалежно від того, в якій країні вона зараз знаходиться, була можливість навчатися у нашій школі. Ми пропонуємо відвідувати наші заняття в онлайн-форматі. Навчання проходить у Skype у зручний для студентів час. При цьому вартість таких занять значно дешевша, ніж офлайн-курсів.

Доступний як груповий, так і індивідуальний формат навчання. У першому випадку групи складаються лише з 3-5 осіб, що дає можливість викладачеві приділяти достатню увагу кожному слухачеві.

Терміни навчання

Тривалість кожного курсу у школі іноземних мов Ораторика складає 8 тижнів. За цей час студенти встигають успішно опанувати програму одного рівня. Такий підхід дозволяє швидко підтягнути знання іноземної мови та подолати мовний бар'єр. Слухачі курсів, які розпочинають навчання з нуля, вже через 2 місяці можуть спілкуватися з іноземцями на нескладні теми, розуміти мову носіїв мови, читати літературу, яка відповідає їх рівню знань.

У лінгвістичному центрі Oratorica немає прив'язки до семестрів, тому розпочати вивчення іноземної мови можна у будь-який зручний час. Крім того, після закінчення курсу можна зробити перерву в навчанні та приступити до освоєння програми наступного рівня тоді, коли для цього буде вільний час та можливості.

Для кого наші курси?

Як зазначалося, школа іноземних мов Ораторика проводить курси і для дітей, і для дорослих. Почати навчання можна з 7 років. Для кожної вікової групи застосовуються різні підходи до навчання. Наприклад, на заняттях для дітей застосовується ігровий формат засвоєння знань, на курсах для підлітків обговорюються теми, які цікавлять підростаюче покоління у перехідному віці. Дорослим центр Ораторика, окрім базових, пропонує також спеціалізовані курси. Наприклад, великою популярністю користуються програми «Англійська для моряків» та «Англійська для подорожей». Примітно, що якщо під час проходження навчання морякам необхідно відправитися в рейс, школа заморожує заняття. Продовжити вивчення програми можна після завершення договору.

Особливості занять у школі іноземних мов.

Головна особливість курсів у лінгвістичному центрі Ораторика полягає у всеосяжному підході до навчання. Викладачі приділяють належну увагу як вивченню граматики, розширенню словникового запасу, і застосуванню отриманих знань практично. З цією метою у школі працює мовний клуб, який можуть відвідувати слухачі з усіх курсів. Заняття в ньому проводять носії іноземної мови, завдяки цьому студенти досить швидко починають розуміти швидку мову, позбавляються страху спілкування, заводять нові знайомства. Лінгвістичний центр не розтягує навчання на довгі місяці та роки, адже в сучасному світі найцінніші ресурси – це знання та час!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси