Шкідливі поради для тих, хто вивчає іноземну мову

Шкідливі поради для тих, хто вивчає іноземну мову

Вивчити іноземну мову не вийде, якщо дотримуватись наступних правил: займайтеся мовою нерегулярно, відвідувайте заняття 1 раз на тиждень, а краще — 1 раз на місяць.

Знання іноземної мови останніми роками стало правилом гарного тону. Тому багато дорослих та дітей відвідують курси англійської мови в Одесі. Такий формат навчання дозволяє в досить стислі терміни суттєво підвищити рівень знання іноземної мови, розширити словниковий запас, позбутися страху спілкування із зарубіжними колегами, підготуватися до складання спеціалізованих іспитів тощо. Не меншою популярністю в останні роки користуються і курси німецької, адже знання німецької дає можливість вступити до престижних вишів Німеччини та отримати затребувану на світовому ринку професію. Крім того, у школі іноземних мов Ораторика можна вивчати французьку, російську, польську, італійську, іспанську та українську мови. При цьому можна відвідувати курси англійської мови в Суворовському районі Одеси в онлайн-форматі або займатися онлайн, перебуваючи в будь-якій точці земної кулі.

Як ніколи не вивчити іноземну мову – шкідливі поради

Вивчити іноземну мову не вийде, якщо дотримуватись наступних правил:

  • займайтеся мовою нерегулярно, відвідувайте заняття 1 раз на тиждень, а краще – 1 раз на місяць;
  • не звертайте уваги на помилки, адже викладачі тільки те й роблять, що чіпляються до учнів;
  • не робіть домашніх завдань, залиште їх ботанікам;
  • не навчайте правил, адже вони створені для того, щоб їх порушувати;
  • не читайте книги в оригіналі, не дивіться фільми і навіть не намагайтеся слухати музику – у житті багато важливіших речей;
  • не відвідуйте мовний клуб – це марна трата часу, що ви там не чули;
  • ще краще – взагалі ні з ким не спілкуйтесь на заняттях, адже мовчання – ознака загадковості.

Якщо ваша мета – ніколи не вивчити іноземну мову, беріть на озброєння ці поради та беззаперечно дотримуйтесь їх! А якщо ви все ж таки хочете освоїти англійську, німецьку або іншу іноземну, тоді обов'язково:

  • намагайтеся не пропускати заняття;
  • ставте запитання викладачу, якщо вам щось незрозуміло;
  • намагайтеся розширювати словниковий запас: використовуйте нові слова у своїй промові, знайдіть друзів з листування, дивіться фільми іноземною мовою без субтитрів;
  • не забувайте про граматику – це основа будь-якої іноземної мови;
  • будьте терплячими і старанними – якщо щось не виходить, не варто опускати руки і все кидати, краще ще раз повторити правило, зробити ще одну вправу, вивчити ще одне слово, написати ще одне есе.

Методика, що використовується у лінгвістичному центрі Oratorica, дозволяє вивчити іноземну мову у стислий термін. Усього 8 тижнів знадобиться для того, щоб навчитися спілкуватися на побутові теми англійською, французькою або будь-якою іншою мовою. Погодьтеся, це зовсім небагато. Для того, щоб підтягнути свої знання, також знадобиться лише 8 тижнів. Саме стільки триває будь-який курс у школі Ораторика.

Особливості навчання у лінгвістичному центрі Ораторика

У школі іноземних мов Oratorica є курси для дітей (з 7-річного віку), підлітків та дорослих. Перед початком занять проводиться тестування майбутніх студентів, за результатами якого визначається їхній поточний рівень знань та підбирається відповідний курс. Почати навчання можна в будь-який зручний час, адже в школі Ораторика немає прив'язки до навчального року або семестрів. Важливо й те, що крім базових, центр іноземних мов пропонує і спеціалізовані курси. Наприклад, тут можна підготуватися до здачі ЗНО, IELTS, TOEFL, вивчити лексику, що вживається в IT або судноплавстві, пройти експрес-курс, який дозволить швидко заговорити іноземною мовою.

Онлайн-заняття проводять як у невеликих групах (по 3-5 осіб), так і в індивідуальному порядку. Який формат навчання вибрати, залежить від цілей та переваг студентів. Наприклад, робота у групі коштує дешевше, ніж індивідуально, але вона дозволяє подолати мовний бар'єр, знайти однодумців. Індивідуальні заняття з викладачем дозволяють заповнити прогалини у знаннях, отримати знання, які необхідні слухачеві в даний момент. Якщо потрібна допомога у підборі підходящих курсів або потрібна додаткова інформація, звертайтесь! Завжди раді бачити вас у школі Ораторика!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси