Блог навчальних закладів

Знайдено 29 статей

Англійська для дітей влітку: «за» чи «проти»

Літні канікули — це чудовий час для дітей, коли вони можуть насолоджуватися свободою від школи та занять і зануритися у безтурботні літні пригоди.

Різниця між few, a few, little, a little. Як не плутати?

Зрозуміти різницю між few, a few, little та a little може бути складною задачею для багатьох, але розуміння їх значень може значно полегшити вивчення англійської мови.

Як сказати час англійською? Котра година англійською

Розглянемо різні способи вираження часу англійською мовою, а також звернемо увагу на відмінності між британським та американським форматами.

Ігри для вивчення англійської мови для дорослих і дітей

Вивчення англійської мови — це захоплива подорож, яка відкриває безліч нових можливостей. Однак цей процес може бути досить складним і потребувати значних зусиль.

Особливості вживання a lot of, lots of, much та many

Вживання a lot of, lots of, much та many має свої особливості в англійській мові, і важливо їх знати для правильного використання. Ці вирази використовуються для опису кількості або обсягу, і їх застосування залежить від типу іменника.

7 поширених міфів про вивчення англійської мови

Сьогодні ми зруйнуємо 7 поширених міфів про вивчення англійської мови, з якими ви можете зіткнутися на цьому шляху.

Навчання дітей англійської: особливості та практичні поради

Вивчення англійської мови в ранньому віці є важливим етапом у розвитку дитини, що може відкрити перед нею безліч можливостей у майбутньому.

Як вивчити англійську за рік? Поради та ресурси

Вивчення англійської мови в наш час визначається не лише як корисна навичка, але й як необхідна умова успіху в різних сферах життя. Англійська є глобальною мовою комунікації, що відкриває двері до безлічі можливостей.

Англійська для школярів онлайн та її особливості

У сучасному світі, коли технології та навчання зливаються в єдиний потік, вивчення англійської мови для школярів стає дуже захоплюючим, доступним та ефективним завдяки онлайн-освіті.

Користь занять англійською мовою для дітей і підлітків на курсах

Знання іноземної мови відкриває перед дітьми широкі перспективи, включно з можливістю навчання в іноземних вишах, проходженням стажувань за кордоном і здобуттям додаткової освіти в інших країнах.