Готельно-ресторанна справа
78 результатів
241 Готельно-ресторанна справа
22 600 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Фаховий коледж Університету "КРОК".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 20 липня.
- Місця: контракт — 39.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
241 241 Готельно-ресторанна справа бакалавр після ПЗСО денна
22 100 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 13.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)
30 700 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Географічний.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 190.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
241 241 Готельно-ресторанна справа, бакалавр після 11 класів ЗФН вересень
22 500 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічний інститут.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.10.2024 — 30.07.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 9 — 20 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
241 Готельно-ресторанна справа (Бакалавр, 1 курс дистанційна) 1 сесія
30 000 грн. за рік
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений підрозділ `Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`.
- Дистанційна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
241 Готельно - ресторанна справа
21 300 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет економіки, інформаційних технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 38.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
241 241 Готельно-ресторанна справа, бакалавр, денна
37 920 грн. за рік
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 102.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
241 Готельно-ресторанна справа(2р10м)
24 360 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет управління торгівельно-підприємницькою та митною діяльністю.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
241 241 Готельно-ресторанна справа (Основна сесія)
42 200 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (бюджет):
134,50
Прохідний бал 2024 (контракт):
119,50
Розрахувати
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технологій та бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 95.
- Регіональний коефіцієнт — 1.