Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету (ЧТЕІ ДТЕУ)
Черновицкий торгово-экономический институт Государственного торгово-экономического университета (ЧТЭИ ГТЭУ)
-
Чернівці
· пл. Центральна, 7, 58002
На мапі - chite.edu.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
- Безкоштовне навчання
- Платне навчання
- Гуртожиток
- Пiдготовче вiддiлення
- Військова кафедра
- Післядипломна освіта
- Аспірантура, докторантура
наук
і докторів наук
Спеціальності та освітні програми
192181 Харчові технології
181 Харчові технології (магістр, денна) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (02.09.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: контракт — 22.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, денна) 2 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 3 місяці навчання (30.09.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, денна) 3 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 2 місяці навчання (29.10.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 27 вересня — 28 жовтня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, друга вища освіта, денна) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (02.09.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Магістр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, друга вища освіта, денна) 2 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 3 місяці навчання (30.09.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Магістр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, друга вища освіта, денна) 3 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 2 місяці навчання (29.10.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Магістр
- Магістр.
- Подача заяв: 27 вересня — 28 жовтня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, друга вища освіта, заочна) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (02.09.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Магістр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, друга вища освіта, заочна) 2 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 3 місяці навчання (30.09.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Магістр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, друга вища освіта, заочна) 3 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 2 місяці навчання (29.10.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Магістр
- Магістр.
- Подача заяв: 27 вересня — 28 жовтня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, заочна) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (02.09.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, заочна) 2 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 3 місяці навчання (30.09.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (магістр, заочна) 3 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 2 місяці навчання (29.10.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 27 вересня — 28 жовтня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі ПЗСО) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі ПЗСО) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі ПЗСО) 2 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі ПЗСО) 2 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі ПЗСО) 3 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 8 місяців навчання (29.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 27 вересня — 28 жовтня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі ПЗСО) 3 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 8 місяців навчання (29.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 27 вересня — 28 жовтня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі молодшого спеціаліста, денна) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі молодшого спеціаліста, денна) 2 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі молодшого спеціаліста, денна) 3 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (29.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 27 вересня — 28 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі молодшого спеціаліста, денна, небюджетна) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі молодшого спеціаліста, заочна) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (02.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі молодшого спеціаліста, заочна) 2 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (30.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі молодшого спеціаліста, заочна) 3 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (29.10.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 27 вересня — 28 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі фахового молодшого бакалавра, денна) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі фахового молодшого бакалавра, денна) 2 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі фахового молодшого бакалавра, денна) 3 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (29.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 27 вересня — 28 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі фахового молодшого бакалавра, денна, небюджетна) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі фахового молодшого бакалавра, заочна) 1 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (02.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі фахового молодшого бакалавра, заочна) 2 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (30.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (на основі фахового молодшого бакалавра, заочна) 3 етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (29.10.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 27 вересня — 28 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Факультети
Кафедри:
- кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики;
- кафедра фінансів, обліку і оподаткування;
- кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу.
Про ЗВО/ВНЗ
ЧТЕІ ДТЕУ має сучасну інфраструктуру для забезпечення якісного освітнього процесу. Навчання проводиться у 3-ох корпусах, які розташовані в центральній частині міста. Іногородні студенти мають можливість проживати у гуртожитку. В інституті функціонують:
- бібліотека;
- читальні зали;
- освітній простір для студентів у бібліотеці;
- студентський хаб;
- комп’ютерні лабораторії;
- кабінет самопідготовки;
- мультимедійні кабінети;
- лінгафонні кабінети;
- 8 лабораторій (нейродосліджень та інформаційної безпеки; харчових технологій, стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю; проектування і автоматизації сервісно-виробничих процесів; технології виробництва продукції ресторанного господарства та устаткування; організації готельного обслуговування; технології напоїв і барної справи; лабораторія-студія ресторанних технологій; маркетингових ідей);
- 10 спеціалізованих кабінетів (хімії; туризмознавства; ділового мовлення та академічного письма; менеджменту та антикризового управління; маркетингу та реклами; податкової політики; фінансів, банківської справи та страхування; бухгалтерського обліку);
- база відпочинку «Кормань».
Активно функціонують студентські гуртки та клуби за інтересами: туристичний клуб «Плай», наукові гуртки («Маркетолог», «Пошук», «Фінансист», «Радник бухгалтера», «Профі») та професійні школи (Школа бармена, Школа кулінарної майстерності та сервісу, Школа кондитера, Школа здорового способу життя, Школа гостинності).
Викладачі та студенти ЧТЕІ ДТЕУ мають можливість брати участь у програмах академічної мобільності Еразмус+, програмах закордонних стажувань, конференціях, круглих столах та ін. Участь у цих заходах дозволяє підвищити рівень викладання, отримати досвід навчання в іноземних закладах вищої освіти, порівняти різні аспекти освітнього процесу за кордоном та в Україні шляхом прямої участі в ньому, удосконалити власні вміння та навики, навчитися краще адаптуватися до нового середовища та налагодити нові ділові контакти.
Інститут співпрацює на договірних засадах з іноземними ЗВО з Польщі, Румунії, Австрії, Болгарії, Грузії, Латвії, Молдови, Північного Кіпру, Сербії, Чехії, Словацької республіки, Португалії, Греції та ін.
Фото
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Чернівцях, коледжі в Чернівцях, курси в Чернівцях, репетиторів в Чернівцях, роботу в Чернівцях.