Заклад вищої освіти «Подільський державний університет»
Подольский государственный университет (ПГУ)
-
Камʼянець-Подільський
· вул. Шевченка, 12, Хмельницька обл., 32300
На мапі - www.pdatu.edu.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
- Безкоштовне навчання
- Платне навчання
- Військова кафедра
- Гуртожиток
- Післядипломна освіта
- Аспірантура, докторантура
- Пiдготовче вiддiлення
наук
і докторів наук
Спеціальності та освітні програми
194204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 2 хвиля Бакалавр на основі ПЗСО
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 8 місяців навчання (04.11.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 21 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 13.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Біологія
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 2 хвиля Магістр
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 2 місяці навчання (04.11.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 21 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 0 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 2 хвиля Магістр
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 2 місяці навчання (04.11.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 21 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 0 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з аграрних наук
0.00 Мотиваційний лист
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з аграрних наук
0.00 Мотиваційний лист
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 13.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з аграрних наук
0.00 Мотиваційний лист
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з аграрних наук
0.00 Мотиваційний лист
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Вступ на основі ЗНО
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 19.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Біологія
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Вступ на основі ЗНО
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Біологія
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Магістр
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2024 — 30.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: бюджет — 1, контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Магістр
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2024 — 30.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Факультети
Факультет агротехнологій і природокористування
- 201 «Агрономія»
- 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»
- 101 «Екологія»
- 193 «Геодезія та землеустрій»
- 206 «Садово-паркове господарство»
Інженерно-технічний факультет
- 208 «Агроінженерія»;
- 274 «Автомобільний транспорт»;
- 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»;
- 015 «Професійна освіта» (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
- 211 «Ветеринарна медицина»
Факультет енергетики та інформаційних технологій
- 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
- 141.05 «Енергетичний менеджмент»
- 163 «Біомедична інженерія»
- 126 «Інформаційні системи та технології»
- 053 «Психологія» Освітня програма «Реабілітаційна психологія»
Навчально-науковий інститут бізнесу і фінансів
- 051 «Економіка»
- 071 «Облік і оподаткування»
- 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»
- 073 «Менеджмент»
- 076 «Підприємництво та торгівля»
- 281 «Публічне управління та адміністрування»
Навчально-науковий інститут харчових технологій
- 181 «Харчові технології»
- 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти
Здійснює підготовку фахівців за спеціальностями та освітньо-професійними програмами ЗВО «ПДУ» (заочна форма навчання)
Про ЗВО/ВНЗ
Історія університету розпочалася понад 100 років тому, коли у 1919 р. при Кам'янець-Подільському державному українському університеті почав функціонувати сільськогосподарський факультет, який в 1921 р. реорганізовано в Кам’янець-Подільський сільськогосподарський інститут.
Постановою Кабінету Міністрів України від 2 листопада 1995 р. за № 856 Кам’янець-Подільському сільськогосподарському інституту надано статус Подільської державної аграрно-технічної академії, а Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 липня 2004 р. прийнята пропозиція Міністерства аграрної політики України про створення на базі Академії Подільського державного аграрно-технічного університету.
Загалом за період функціонування закладу з 1919 року підготовлено 63084 фахівці, які у свій час працювали і зараз працюють в аграрному секторі та інших галузях народного господарства України. Серед них державні і політичні діячі, науковці, знані виробничники, фахівці, службовці збройних сил України, служби безпеки України і органів внутрішніх справ. Багато випускників удостоєні високих державних нагород і відзнак. Гордість університету – випускники-Герої Соціалістичної Праці і Герої України. Двоє з них, Долинюк Євгенія Олексіївна і Ткачук Григорій Іванович удостоєні звання Двічі героїв соціалістичної праці. Почесного звання Героя Соціалістичної Праці удостоєні 35 випускників, звання Героїв України присвоєно 6 випускникам.
Сьогодні в структурі університету функціонують:
- 4 факультети: факультет агротехнологій і природокористування; інженерно-технічний факультет; факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві; факультет енергетики та інформаційних технологій;
- 3 навчально-наукові інститути: навчально-науковий інститут бізнесу і фінансів; навчально-науковий інститут харчових технологій; навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти;
- Навчально-науковий центр підвищення кваліфікації;
- Ботанічний сад;
- Науково-дослідний центр "Поділля";
- Наукова бібліотека.
До складу університету входять 7 фахових коледжів в Хмельницькій (Кам’янець-Подільський, Шепетівський, Новоушицький коледжі), Тернопільській (Бучацький коледж), Чернівецькій (Кіцманський, Хотинський коледжі) Івано-Франківський (Снятинський коледж) областях.
Університет готує фахівців за 23 спеціальностями ОС «Бакалавр» і«Магістр», а також науково-педагогічні кадри через аспірантуру – 6 спеціальностей і докторантуру – 3 спеціальності. Функціонують 2 спеціалізовані докторські вчені ради.
Наукову й науково-технічну діяльність провадять 221 науковий і науково-педагогічний працівник, серед яких 31 доктор і 173 кандидатів наук; 25 професорів, 124 доценти; загальна кількість працівників 584 особи.
В університеті і структурних підрозділах навчається 6133 студенти.
В число закордонних партнерів університету входить більше 50 міжнародних установ, організацій, в тому числі близько 30 закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, Іспанії, Казахстану, Китаю, Молдови, Німеччини, Об’єднаних Арабських Еміратів, Польщі, Сербії, Словаччини.
Фото
Відгуки
243Порівнюючи з коментарами за минулі роки, можна справді сказати, що університет змінився в кращу сторону. В гуртожитку на деяких поверхах є ремонт, головний корпус абсолютно новий а ось до першого корпусу є питання) Така красива будівля і в такому занепаді. До викладацького складу питань немає, дають хороші знання і в цілому абсолютно адекватні. Величезний плюс розташування гуртожитку і корпусів. Університет справді змінюється в кращу сторону але не все тут ідеально.
Не найкращий університет. На дистанційно навчають погано. Виходять 2-3 викладача з 7. З гуртожитка виселили, а сесію зробили очну. Нового обладнання немає, навчають по парті.
Я студентка. Нескажу що тут все ідеально і поступити сюди небуло моєю мрією але в університеті є змога як самореалізуватись так і отримати усі необхідні знання. Більшість викладачів стараються навчити, і поодинокі навіть затримують на перерві щоб щераз пояснити матеріал якщо щось не зрозуміло, їм ж за це не доплачують. Тобто я хочу сказати що викладачі бачуть хто хоче вчитись, тим вони стараються допомогти, а хто лиш в кінці зявляється і сам нічого не хоче, то вибачте але викладач в цьому не винен. Я не пошкодувала що сюди поступила, попри навчання різні секції, фудбол, волейбол, легка атлетика, мені здається ПДУ це хороший вибір)
Відповідальності зі сторони вчителів дуже мало,з усієї групи на сесію з'явилося лише 2-3 студентів ,і вчителям байдуже чи вони навчаються.Декана за курсом немає ,просиш у викладача матеріал одні скидають інші кажуть що потім скинуть ,звониш до них те саме .
Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Камʼянець-Подольському, коледжі в Камʼянець-Подольському, репетиторів в Камʼянець-Подольському, роботу в Камʼянець-Подольському.
Навчаюсь тут і в цілому університет хороший, звичайно є плюси і мінуси) З плюсів це: ремонт в гуртожитку ( особисто в мене ), чистий і охайний головний корпус, викладацький колектив в більшості норм і дає непогані знання, також доступність і розташування корпусів з гуртожитком. З мінусів це: відсутність ремонту в першому і шостому корпусі, а також звичайно присутня корупція)