Одеський національний технологічний університет (ОНТУ)
Одесский национальный технологический университет (ОНТУ)
-
Одеса
· вул. Канатна, 112, 65039
На мапі - ontu.edu.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
- Безкоштовне навчання
- Платне навчання
- Гуртожиток
- Післядипломна освіта
- Аспірантура, докторантура
- Пiдготовче вiддiлення
- Військова кафедра
наук
і докторів наук
Спеціальності та освітні програми
565241 Готельно-ресторанна справа
241 + 241 Бакалавр ПЗСО (ОП: Готельно-ресторанна справа) - дод. сесія (30.09)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 28 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 + 241 Бакалавр ПЗСО (ОП: Готельно-ресторанна справа) - дод. сесія (30.09)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 вересня.
- Місця: контракт — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 + 241 Магістр (ОПП: Готельно-ресторанна справа) - дод. сесія - 30.09
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (30.09.2024 — 14.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 29 вересня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.00 Мотиваційний лист
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з економіки та міжнародної економіки
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з політології та міжнародних відносин
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з психології та соціології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з обліку та фінансів
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з управління та адміністрування
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з права та міжнародного права
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з педагогіки та психології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з інформаційних технологій
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 + 241 Магістр (ОПП: Готельно-ресторанна справа) - дод.сесія (30.09)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (30.09.2024 — 14.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 29 вересня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.00 Мотиваційний лист
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з економіки та міжнародної економіки
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з політології та міжнародних відносин
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з психології та соціології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з обліку та фінансів
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з управління та адміністрування
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з права та міжнародного права
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з педагогіки та психології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з інформаційних технологій
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 241 Бакалавр ПЗСО (ОП: Готельно-ресторанна справа)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 118.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 241 Бакалавр ПЗСО (ОП: Готельно-ресторанна справа)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 24.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 241 Бакалавр ФМБ ск - 3 р (ОП: Готельно-ресторанна справа)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.3 ≥ 100 Математика
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 241 Бакалавр ФМБ ск - 3 р (ОП: Готельно-ресторанна справа)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 13.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
Предмет на вибір ЗНО
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 241 Магістр (ОПП: Готельно-ресторанна справа)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2024 — 14.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: контракт — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.00 Мотиваційний лист
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з економіки та міжнародної економіки
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з політології та міжнародних відносин
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з психології та соціології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з обліку та фінансів
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з управління та адміністрування
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з права та міжнародного права
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з педагогіки та психології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з інформаційних технологій
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 241 Магістр (ОПП: Готельно-ресторанна справа)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2024 — 14.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: контракт — 34.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.00 Мотиваційний лист
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з економіки та міжнародної економіки
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з політології та міжнародних відносин
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з психології та соціології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з обліку та фінансів
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з управління та адміністрування
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з права та міжнародного права
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з педагогіки та психології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з інформаційних технологій
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 241 Магістр / Магістр (ОПП: Готельно-ресторанна справа)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2024 — 14.01.2026).
- Основа вступу: Магістр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.00 Мотиваційний лист
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з економіки та міжнародної економіки
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з політології та міжнародних відносин
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з психології та соціології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з обліку та фінансів
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з управління та адміністрування
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з права та міжнародного права
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з педагогіки та психології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з інформаційних технологій
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 = 241 Бакалавр ПЗСО (ОП: Готельно-ресторанна справа) - дод. сесія (31.10)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 30 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 = 241 Бакалавр ПЗСО (ОП: Готельно-ресторанна справа) - дод. сесія (31.10)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 30 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 = 241 Бакалавр ФМБ ск - 3 р (ОП: Готельно-ресторанна справа) - дод.сесія (31.10)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 30 жовтня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
Предмет на вибір ЗНО
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 = 241 Бакалавр ФМБ ск - 3 р (ОП: Готельно-ресторанна справа) - дод.сесія (31.10)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 30 жовтня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова і література
Предмет на вибір ЗНО
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 = 241 Магістр (ОПП: Готельно-ресторанна справа) - дод. сесія - 31.10
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 3 місяці навчання (31.10.2024 — 14.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 30 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.00 Мотиваційний лист
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з економіки та міжнародної економіки
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з політології та міжнародних відносин
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з психології та соціології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з обліку та фінансів
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з управління та адміністрування
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з права та міжнародного права
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з педагогіки та психології
0.6 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з інформаційних технологій
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
Факультети
6 Навчально-наукових інститутів:
- Інститут харчових технологій ім. М.О. Грішина
- Інститут зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза
http://institute-bogomaza.ontu.edu.ua/
- Інститут комп`ютерної інженерії, автоматизації, робототехніки та програмування ім. П.М. Платонова
- Інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського
- Інститут економіки, управління і бізнесу ім. Г.Е. Вейнштейна
- Інститут холоду, кріотехнологій та екоенергетики імені проф. Мартиновського В.С.
Абітурієнтам
До підготовчого центру «Стартовий факультет» https://ontu.edu.ua/zno здійснюється набір слухачів за рахунок учнів випускових класів закладів середньої освіти та інших осіб, які виявили бажання підвищити свій рівень освіти.
Слухачі підготовчого центру «Стартового факультету», отримавши стартову підготовку – один місяць або два тижні, мають переваги при зарахуванні їх до ОНТУ на будь-яку форму навчання і освітню програму за інших рівних умов:
-
Їм зараховуються вивчені у підготовчому центрі навчальні дисципліни.
-
Вони отримують свідоцтво із зазначенням вивчених дисциплін, кількості годин та кредитів ECTS навчального плану про закінчення навчання.
-
При закінченні підготовчих курсів вечірньої та заочної форми навчання, як правило, у наступні місяці: жовтень, листопад, грудень, січень, лютий, березень та квітень, особам із числа професійно-орієнтованої молоді, які в рік вступу закінчили підготовчі курси ОНТУ, для вступу на основі повної загальної середньої освіти додається до 10 балів за результатами підсумкової атестації.
Прийом заяв та документів до підготовчого центру «Стартового факультету» ОНТУ здійснюється в період поточного року. Прийом заяв та документів проходить в паперовій та електронній формах (дистанційно).
Для отримання повної та детальної інформації стосовно термінів, умов прийому, іспитів та необхідних сертифікатів центру оцінювання для вибраних спеціальностей звертайтеся в приймальну комісію за тел.: [відкрити контакти] , [відкрити контакти] , [відкрити контакти] , [відкрити контакти] .
До заяви в паперовій формі абітурієнту можуть знадобитися наступні документи
- оригінал і копія документа про раніше здобуту освіту та додатка до нього;
- оригінал і копія сертифікатів ЗНО/НМТ;
- оригінал і копія документа, що посвідчує особу;
- 4 однакові кольорові фотокартки розміром 3x4 см;
- для юнаків: оригінал військового квитка або приписного свідоцтва;
- оригінали документів, що підтверджують право на участь в конкурсі, зарахування за співбесідою, зарахування за квотами (при наявності).
Остаточний список всіх необхідних документів та форму подачі (оригінал або завірена копія) уточнюйте в приймальній комісії за тел.: [відкрити контакти] , [відкрити контакти] , [відкрити контакти] , [відкрити контакти] .
Про ЗВО/ВНЗ
Одеський національний технологічний університет заснований на кращих інженерних традиціях з 1902 року, відомий своєю високою якістю освіти. Заклад пропонує вищу освіту, що відповідає європейським стандартам, що дає студентам можливість отримати високоякісні знання та навички.
До складу університету входять 6 навчально-наукових інститутів, 4 фахові коледжі, 33 кафедри, сучасна науково-технічна бібліотека з загальним бібліотечним фондом понад 1 млн. примірників, наукові й виробничі підрозділи. В університеті навчається близько 5 тисяч студентів за 22 спеціальностями та 102 освітніми програми, функціонує аспірантура й докторантура.
Одеський національний технологічний університет є відмінним трампліном до успішної кар’єри в сфері технологій, інженерії та науки. З метою сприяння працевлаштуванню випускників в університеті двічі на рік проводяться «Ярмарки вакансій». Студенти мають унікальну можливість проходити практику й знаходити роботу як в Україні, так і за кордоном, завдяки розвинутій системі підтримки працевлаштування.
Наукова діяльність університету, яка є визнаним лідером із впровадження готових інноваційних розробок сконцентрована в Науково-дослідному інституті ОНТУ. Високий науковий потенціал Університету забезпечує діяльність 16 наукових шкіл, визнаних міжнародною професійною спільнотою. Міжнародне визнання Університету підтверджується договорами про співпрацю із зарубіжними університетами й грантами на проведення наукових досліджень. Діяльність університету визнана європейськими освітніми й науковими центрами.
- Університет є дійсним членом 12 міжнародних асоціацій.
- Творча атмосфера та активне студентське життя роблять ОНТУ привабливим місцем для розвитку особистості та здобуття нового досвіду.
- Університет прагне розкрити потенціал кожного студента, надаючи індивідуальний підхід до навчання та розвитку.
- Бути частиною ОНТУ – це відкрити для себе сучасний інноваційний світ, де активно впроваджуються передові технології та наукові розробки.
- Одеський національний технологічний університет сертифікований за системою ISO 9001:2015 та щорічно підтверджує високий статус і міжнародне визнання наших досягнень.
Фото
Відгуки
355Один із найкращих закладів вищої освіти! Закінчив ф-т Низькотемпературної техніки та інженерної механіки! Хочу висловити подяку Декану та його заступникам за професіоналізм! Раджу кожному кафедру кріогенної техніки, а саме ОПП «Кріогенні технології виробництва, зрідження і транспортування природних газів». Всі майбутні моряки, які хочуть на газовози! ВАМ СЮДИ! Викладачі надають вам тільки найактуальніший матеріал! Атмосфера під час навчання доброзичлива, а викладачі молоді та завжди готові допомогти та направити на вірний шлях. Єдиний університет, де викладає ще й молодь,а не тільки ті з кого пісок сиплеться.
Навчаюсь на 3 курсі. Спеціальність - комп'ютрні науки. Є реальна можливість поєднувати навчання з роботою. Насиченим при цьому є і навчальний процес, і робочий. При чому все виходить досить гармонічно та позитивно. Захоплений тим, що увійшов в IT галузь ще будучи студентом. Прагну більшого! Дякую викладачам, які допомагають підвищувати скіли навіть поза межами навчальних занять. Знаю, що зробив правильний вибір спеціальності та університету.
Навчання подобається. Група - супер! Викладачі теж! Ідуть на зустріч, коли щось важко дається. Враження позитивні! Рекомендую. Навчаюсь на Технологіях ресторанного бізнесу. Окремий Плюс - куратору групи! Дуже уважне відношення :)
Хочется выразить благодарность приёмной комиссии. Сотрудники всегда на связи, очень отзывчивые и всегда готовы помочь. Всегда отвечают на звонки, всё понятно и доходчиво объясняют. Ни намёка на усталость. Приёмная комиссия - это, все таки, лицо ВУЗа и если всё в нем на таком уровне (а это так), то это счастье.
Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.
Колись це був дуже гарний університет,а тепер навіть не знаю як своє обурення описати ....Донька поступила на перший курс,другий тиждень навчання,ніякої організації навчального процесу немає.Розкладу занять немає,то онлайн ,то взагалі за день ні однієї пари ,зато в суботу є пари .То взагалі прийшли на пари в універ,а виявилось що викладач у відпустці ....Безлад одним словом.Якщо так піде далі будем переводитись в інший заклад