Миколаївський національний аграрний університет (МНАУ)
Николаевский национальный аграрный университет (ННАУ)
-
Миколаїв
· вул. Георгія Гонгадзе, 9, 54010
На мапі - www.mnau.edu.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
- Безкоштовне навчання
- Платне навчання
- Військова кафедра
- Гуртожиток
- Післядипломна освіта
- Аспірантура, докторантура
- Пiдготовче вiддiлення
наук
і доктори наук
Спеціальності та освітні програми
237204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 РЕГІОНАЛЬНЕ ЗАМОВЛЕННЯ для вступників з Миколаївської області (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, бюджет, на основі ПЗСО, денна форма)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: бюджет — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Біологія
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (бюджет, на основі ПЗСО, денна форма)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Біологія
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (бюджет, на основі ПЗСО, заочна форма)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 11 місяців навчання (01.09.2024 — 15.07.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Біологія
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (бюджет, на основі здобутого ступеня бакалавра, денна форма)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: бюджет — 15, контракт — 35.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (бюджет, на основі здобутого ступеня бакалавра, заочна форма)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: бюджет — 3, контракт — 47.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (бюджет, на основі здобутого ступеня фахового молодшого бакалавра, рівня молодшого спеціаліста, ступеня молодшого бакалавра, денна форма)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з аграрних наук
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Історія України
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (бюджет, на основі здобутого ступеня фахового молодшого бакалавра, рівня молодшого спеціаліста, ступеня молодшого бакалавра, заочна форма)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 11 місяців навчання (01.09.2024 — 15.07.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з аграрних наук
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Історія України
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (контракт, на основі здобутого ступеня бакалавра, денна форма, дод. набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 2 місяці навчання (01.11.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 14 — 25 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (контракт, на основі здобутого ступеня бакалавра, заочна форма, дод. набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 2 місяці навчання (01.11.2024 — 31.12.2025).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 14 — 25 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (контракт, на основі здобутого ступеня фахового молодшого бакалавра, рівня молодшого спеціаліста, ступеня молодшого бакалавра, денна форма)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з аграрних наук
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (контракт, на основі здобутого ступеня фахового молодшого бакалавра, рівня молодшого спеціаліста, ступеня молодшого бакалавра, денна форма, дод. набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (01.11.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 14 — 25 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з аграрних наук
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (контракт, на основі здобутого ступеня фахового молодшого бакалавра, рівня молодшого спеціаліста, ступеня молодшого бакалавра, заочна форма)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 11 місяців навчання (01.09.2024 — 15.07.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з аграрних наук
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (контракт, на основі здобутого ступеня фахового молодшого бакалавра, рівня молодшого спеціаліста, ступеня молодшого бакалавра, заочна форма, дод. набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (01.11.2024 — 15.07.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 14 — 25 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 ЄФВВ предметний тест з аграрних наук
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (контракт, на основів ПЗСО, денна форма, дод. набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 8 місяців навчання (01.11.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 14 — 25 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Біологія
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (контракт, на основів ПЗСО, заочна форма, дод. набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (01.11.2024 — 15.07.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 14 — 25 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.3 ≥ 100 Українська література
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.5 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Біологія
Предмет на вибір ЗНО
0.35 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Факультети
- обліково-фінансовий;
- менеджменту;
- інженерно-енергетичний;
- агротехнологій;
- технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології;
- перепідготовки і підвищення кваліфікації;
- довузівської підготовки;
- культури й виховання.
Абітурієнтам
Довузівська підготовка: 6-місячні, 4-місячні підготовчі курси (денна, дистанційна та заочна форми навчання).
- https://pk.mnau.edu.ua/pre-university-training/pidgotovchi_kursi/
- Тел.: [відкрити контакти] .
- E-mail: [відкрити контакти]
Для отримання повної та детальної інформації стосовно термінів, умов прийому, іспитів та необхідних сертифікатів центру оцінювання для вибраних спеціальностей звертайтеся в приймальну комісію за тел.: [відкрити контакти] , [відкрити контакти] .
До заяви в паперовій формі абітурієнту можуть знадобитися наступні документи
- оригінал і копія документа про раніше здобуту освіту та додатка до нього;
- оригінал і копія сертифікатів ЗНО/НМТ;
- оригінал і копія документа, що посвідчує особу;
- 4 однакові кольорові фотокартки розміром 3x4 см;
- для юнаків: оригінал військового квитка або приписного свідоцтва;
- оригінали документів, що підтверджують право на участь в конкурсі, зарахування за співбесідою, зарахування за квотами (при наявності).
Остаточний список всіх необхідних документів та форму подачі (оригінал або завірена копія) уточнюйте в приймальній комісії за тел.: [відкрити контакти] , [відкрити контакти] .
Про ЗВО/ВНЗ
Матеріально-технічна база:
- 9 навчальних корпусів;
- бібліотека з електронними читальними залами та філіями (понад 500 тис. примірників) і виходом до мережі Інтернет;
- комп’ютерні класи;
- навчальний банк;
- лабораторія інноваційних технологій в обліку і оподаткуванні;
- кабінет поглибленого вивчення іноземних мов;
- 3 спортзали;
- 2 тренажерних зали;
- 5 гуртожитків.
Фото
Відгуки
122Чудовий університет! Одразу хотіла вступити саме до нього, але й не гадала, що студентам дається так багато можливостей! Кожен має змогу проявити себе, навчитися чомусь новому та отримати реальний практичний досвід. Викладачі завжди підтримують своїх студентів та заохочують їх до нових звершень. Велика низка заходів, які роблять студентське життя дійсно цікавим та сповненим подій і емоцій. Вже з першого курсу є можливість бути задіяним у реально цікавих подіях, відчути себе справжнім студентом. Тим, хто вагається, чи вступати, моя рекомендація: вступати!
Дуже добрий університет! Викладачі завжди найдуть підхід до студентів, навчать та допоможуть зрозуміти предмети. Мала змогу тут розкритися не тільки в навчанні, а також розкрити свій творчий потенціал) Місце, де завжди приймуть з теплом, де ви знайдете своїх друзів, наставників та розуміння! Мої рекомендації абітурієнтам!
Дуже гарний університет, подобається в ньому навчатися, одні з найкращих викладачів в Україні, освітня програма на рівні, все подобається, нічого поганого сказати не можу!☺️
Мав нагоду вступити до МНАУ на факультет агротехнологій , і ніколи не жалкував про це. Один з найкращих закладів аграрного цеху. Велика кількість професорів та докторів наук, які з радістю допомагають у робочих моментах та підскажуть в нерозбірливих ситуаціях. Здобув ступінь бакалавра , пішов вчитися далі на магістратуру на бюджет . Наразі вдячний цій альма-матір за здобутті знання, друзів та сімʼю , яку я тут отримав . За 6 років навчання я не помічав, щоби студентів якось «валили» на іспитах і корупція в цьому закладі не спостерігається. Рекомендую даний вищий заклад для абітурієнтів , адже, тут ви знайдете чудових наставників , і будете розвиватися не тільки в освіті, а й в додаткових галузях ( спорт та мистецтво ) .
Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Миколаєві, коледжі в Миколаєві, курси в Миколаєві, репетиторів в Миколаєві, роботу в Миколаєві.
Найкращій університет України!!! Навчався тут з 16го року отримав дві вищих освіти саме у МНАУ! За допомогою культурно-мистецького центру МНАУ знайшов себе та продовжую свій розвиток! Дякую!!!