Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Ґжицького (ЛНУВМБ)
Львовский национальный университет ветеринарной медицины и биотехнологии им. С. З. Гжицкого (ЛНУВМБ)
-
Львів
· вул. Пекарська, 50, 79010
На мапі - lvet.edu.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
- Безкоштовне навчання
- Платне навчання
- Гуртожиток
- Післядипломна освіта
- Аспірантура, докторантура
- Пiдготовче вiддiлення
- Військова кафедра
наук
і доктори наук
Спеціальності та освітні програми
218181 Харчові технології
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 69.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 18.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (02.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (02.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (02.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 6 місяців навчання (02.09.2024 — 28.02.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (02.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 12.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (02.09.2024 — 02.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: бюджет — 14, контракт — 16.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (02.09.2024 — 02.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м’яса)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (02.09.2024 — 02.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: бюджет — 40, контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м’яса)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (02.09.2024 — 02.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 22 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Технології м'яса/додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (30.09.2024 — 02.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 5 — 24 вересня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Технології м'яса/спеціальна сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (25.10.2024 — 28.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 4 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Технології молока/додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (30.09.2024 — 02.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 5 — 24 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Технології молока/спеціальна сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (25.10.2024 — 27.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 7 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Технології м’яса/додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (30.09.2024 — 02.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 5 — 24 вересня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 24 вересня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 6 місяців навчання (30.09.2024 — 28.02.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 24 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (друга вища/спеціальна сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (25.10.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 14 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
1 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (технології молока/додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (30.09.2024 — 02.01.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Магістр.
- Подача заяв: 5 — 24 вересня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
0.2 ≥ 100 ТЗНК
0.6 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Факультети
Аграрні науки та продовольство
- Водні біоресурси та аквакультура (бакалавр / магістр).
- Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за освітніми
програмами:-
- Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
(бакалавр / магістр). - Зоофізіотерапія (бакалавр).
- Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
-
Ветеринарія
- Ветеринарна медицина за освітніми програмами (магістр):
-
- Ветеринарна медицина.
Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.
Ветеринарна фармацевтична справа.
Ветеринарна лабораторна справа.
- Ветеринарна медицина.
-
Охорона здоров’я
- Фармація, промислова фармація за освітньою програмою:
-
- Фармація (магістр).
-
- Терапія та реабілітація за освітніми програмами:
-
- Фізична терапія, ерготерапія (бакалавр).
- Фізична терапія (магістр).
-
Освіта, педагогіка
- Освітні, педагогічні науки (магістр).
- Фізична культура і спорт (бакалавр / магістр).
Право
- Право (бакалавр / магістр).
Виробництво та технології
- Харчові технології (бакалавр).
- Харчові технології за освітніми програмами (магістр):
-
- Технології зберігання, консервування та переробки молока.
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса.
- Технології зберігання, консервування та переробки молока.
-
Публічне управління та адміністрування
- Публічне управління та адміністрування (магістр).
Соціальні та поведінкові науки
- Економіка за освітніми програмами:
-
- Економіка підприємства (бакалавр).
Бізнес-економіка (бакалавр).
Економіка довкілля і природніх ресурсів (магістр).
- Економіка підприємства (бакалавр).
-
Сфера обслуговування
- Туризм і рекреація за освітньою програмою:
-
- Туризм (бакалавр / магістр).
-
Управління та адміністрування
- Маркетинг (бакалавр / магістр).
- Менеджмент за освітніми програмами:
-
- Маркетинговий менеджмент») (молодший бакалавр).
- Менеджмент (бакалавр).
- Менеджмент організацій і адміністрування (магістр).
- Менеджмент ІТ-сфери (магістр).
-
Хімічна та біоінженерія
- Біотехнології та біоінженерія (бакалавр/магістр).
Факультети:
- факультет ветеринарної медицини;
- факультет громадського розвитку та здоров’я;
- факультет економіки та менеджменту;
- факультет харчових технологій та біотехнології;
- біолого-технологічний факультет.
Відокремлений структурний підрозділ «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького» (Рожище).
Абітурієнтам
Терміни вступної компанії 2024
Бакалаври (магістри ветеринарного, медичного та фермацевтичного спрямування) на основі ПЗСО, МБ, ФМБ, МС
з 01 липня |
Реєстрація електронних кабінетів |
14 травня — 25 червня |
Основна сесія НМТ |
03 липня — 18:00 10 липня |
Реєстрація на творчий конкурс та співбесіди на місця державного замовлення |
11-19 липня |
Додаткова сесія НМТ |
до 18:00 25 липня |
Реєстрація на творчий конкурс за кошти фізичних осіб |
08-19 липня (бюджет+контракт) |
Проведення творчих конкурсів та співбесід |
08 липня — 31 липня (контракт) |
Проведення творчих конкурсів |
19 липня – 31 липня |
Реєстрація заяв вступників |
не пізніше 05 серпня |
Списки рекомендованих на бюджет |
05-08 серпня 18.00 год |
Підтвердження бажання навчатись на бюджеті |
не пізніше 10 серпня |
Зарахування на бюджет |
09-29 серпня |
Рекомендації на контракт |
не пізніше 30 серпня |
Зарахування на контракт |
до 17 серпня |
Переведення пільгових категорій на вакантні місця державного замовлення |
до 31 жовтня |
Робота електронних кабінетів |
Магістри на основі бакалавра/магістра
07 — 29 травня |
Реєстрація на ЄВІ, ЄФВВ в закладі освіти основна сесія |
01 липня — 31 жовтня |
Реєстрація електронних кабінетів |
01-27 липня |
Реєстрація заяв на участь у співбесіді замість ЄВІ, фаховому іспиті замість ЄФВВ, фаховому іспиті |
24 червня — 15 липня |
Проведення ЄВІ, ЄФВВ основна сесія |
17-28 липня |
Співбесіди в Університеті замість ЄВІ, фахові іспити замість ЄФВВ, фахові іспити |
01 серпня — 22 серпня 18.00 |
Реєстрація заяв вступників |
01 серпня — 16 серпня |
Фахові іспити для осіб, які беруть участь у конкурсному відборі виключно за кошти фізичних осіб |
не пізніше 24 серпня |
Списки рекомендованих на бюджет |
24-26 серпня (до 18.00 год) |
Підтвердження бажання навчатись на бюджеті |
27 серпня |
Зарахування на бюджет |
24-27 серпня |
Рекомендації на контракт |
28 серпня |
Зарахування на контракт |
до 31 серпня |
Переведення на вакантні місця державного замовлення |
Для отримання повної та детальної інформації стосовно термінів, умов прийому, іспитів та необхідних сертифікатів центру оцінювання для вибраних спеціальностей звертайтеся в приймальну комісію за тел.: [відкрити контакти] , [відкрити контакти] .
До заяви в паперовій формі абітурієнту можуть знадобитися наступні документи
- оригінал і копія документа про раніше здобуту освіту та додатка до нього;
- оригінал і копія сертифікатів ЗНО/НМТ;
- оригінал і копія документа, що посвідчує особу;
- 4 однакові кольорові фотокартки розміром 3x4 см;
- для юнаків: оригінал військового квитка або приписного свідоцтва;
- оригінали документів, що підтверджують право на участь в конкурсі, зарахування за співбесідою, зарахування за квотами (при наявності).
Остаточний список всіх необхідних документів та форму подачі (оригінал або завірена копія) уточнюйте в приймальній комісії за тел.: [відкрити контакти] , [відкрити контакти] .
Про ЗВО/ВНЗ
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького (ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького) — один з найстаріших ветеринарних університетів Європи, де органічно поєднуються традиційні та інноваційні підходи до навчального процесу.
Завдяки тісній та злагодженій співпраці адміністрації та науково-педагогіних працівник університету ліцензуються та акредитуються нові і перспективні напрями та спеціальності, що забезпечує посилення конкурентних позицій вишу на ринку освітніх послуг.
ЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького постійно працює над розширенням міжнародної співпраці, як в навчальному, так і в науковому напрямах. На теперішній час університет активно співпрацює з навчальними закладами Польщі, Франції, Словаччини, Угорщини, Австрії, Латвії, США, Німеччини, Канади, Болгарії, Данії.
Завдяки міжнародному співробітництву з провідними університетами Європи та світу забезпечується можливість навчання і стажування студентів, аспірантів, науково-педагогічних та наукових працівників у рамках програм UNESCO, DAAD, Erasmus +, Фонду Фулбрайта тощо.
Львівський університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького спільно з колегами з Люблінського природничого університету (Польща) у рамках гранту ЄС «Ветеринарна школа передової діагностичної техніки зі спеціалізованими лабораторіями» реалізував масштабний проєкт із побудови ветеринарної клініки та оснащення університету найсучаснішою діагностичною апаратурою. Загальна сума гранту становить 1,5 млн.
Фото
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.