Тренери

Мирошниченко Олександр




Про тренера

Мирошниченко Олександр Вікторович — досвідчений психолог і педагог, який здобув освіту у Класичному приватному університеті, де отримав ступінь магістра педагогіки вищої школи та психології у Запоріжжі в 2006 та 2007 роках. Також він є кандидатом богослов'я і доцентом Чернівецького православного богословського інституту, де завершив навчання у 2007 році. Олександр Вікторович має також диплом Херсонського державного університету за спеціальністю "Природничі науки, психологія", який він отримав у 2002 році.

Від грудня 2019 року Олександр Вікторович очолює та проводить тренінгові заняття у психологічній тренінговій групі "Аніма". Під його керівництвом були розроблені численні програми тренінгів, а також організовано онлайн та очне консультування. Він активно займається розробкою та проведенням вебінарів. Тематика запитів, з якими працює Олександр Вікторович, включає самотність, невпевненість, самооцінку, стрес, творчі кризи, аб'юзивні відносини, психологічну залежність, співзалежність, поганий настрій, розв'язання конфліктів, страхи, нерішучість, пошук себе, посттравматичний стресовий розлад, а також психологію впливу та маніпуляції, психологію стосунків і психологію тоталітарних груп.

З 2002 по 2015 рік Олександр Вікторович працював психологом-консультантом у Запорізькому обласному центрі допомоги жертвам деструктивних культів "Діалог". Там він надавав консультації як постраждалим від психологічного насильства, так і їхнім родичам, допомагав виводити людей з психологічної залежності, а також розробляв освітні програми для молоді з теми психологічного насильства. Він також проводив лекції і семінари для різних категорій населення.

У період з 2003 по 2014 рік Олександр Вікторович працював доцентом у Класичному приватному університеті, де розробляв навчальні програми та конспекти лекцій, викладав програмні дисципліни. Він розробив та викладав лекційний курс "Релігійні культи в Україні", у якому значна частина інформації розкриває особливості психологічного впливу нетрадиційних релігійних культів на особистість.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.