Тренери

Олена Саєнко




Про тренера

Олена Саєнко

- Фасилітатор методики AccessBars, Facelift®
- Сертифікована тета практик за методом ThetaHealing®
- Практик методик краніосакральної терапії, Body Process, Вихід з корозії, Простір магії, Відновлення світла та інших.


ДЕЯКІ ФАКТИ

  • 4 роки практики методів Access Consciousness та Theta Healing
  • Навчання у майстрів України, Росії, Європи, Канади
  • Пройдено 30+ класів Access Consciousness та інших енергопрактик
  • 20 років особистої роботи з клієнтами
  • 2000 сесій із клієнтами
  • 150 випускників Access Bars

МОЯ ІСТОРІЯ

Я довгий час була у пошуку себе. У 35 років я почала ставити собі питання "Навіщо я тут? Що за цінність я несу? Після чого відбулася низка подій у житті, які перевернули все моє життя, одне з них це знайомство з Тетахілінг та Аксесс Консешнес!"

Я завжди була відкрита до світу та всього нового, і відчувала, що бажаю розкрити себе та допомагати іншим людям! Саме завдяки методам Аксес Коншеснес я почала більше розуміти себе і стрімко рухатися до своїх бажань. Найголовніше – я знайшла себе. Через 4 роки практики з іншими людьми, роботи з собою, я готова та щиро бажаю передавати свій досвід та знання іншим.

Методи, які я використовую:

Access Consciousness - комплекс методик, які з'явилися в результаті ченнелінгу засновників Гері Дугласа та доктора Дейна Хіра.

Тета Хілінг - Наш мозок працює на різних хвилях: альфа, бета, гама, дельта та тіта. Саме на тіто частоті, нам відкривається наша підсвідомість. 

Енергетичні сеанси - Я використовую у своїй практиці авторські методики Юрія Матвєєва. Наприклад: Вихід із корозії, Простір магії, Відновлення світла. Кожен із цих методів ефективний у певних запитах і ситуаціях.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.