Михайлов Богдан




Про тренера

Освіта:

  • кухар 5 розряда
  • фінансист (ЛДФЕІ)
  • фахівець із стандартом НАССР

Досвід роботи:

  • в ресторанному бізнесі - 20 років
  • шеф-кухарем - більше 10 років
  • у всесвітньо відомих мережах ресторанів та готелів - більше 7 років
  • відкриття більше 20 закладів
  • проведення майстер-класів та тренінгів - понад 5 років
  • впровадження та використання стандартів HACCP - більше 7 років

СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ:

  • Європейська, середземноморська кухня
  • Стандартизація технологічних процесів кухні ресторану
  • Дієтичне, вегетаріанське, веганське харчування
  • Відкриття та розвиток ресторанів, розробка та оновлення меню, підбір та навчання персоналу

НА ДАНИЙ МОМЕНТ:

  • Директор Громадської організації "Ресторанна Гільдія"
  • Консультант і кандидат у аудитори стандартів НАССР

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.