Компанії

Соціальна Генетика




Коротко про компанію

Соціальна Генетика - це інноваційна технологія з визначення генетичних здібностей. Ми працюємо вже 10 років та допомогли виявити більше 5000 талантів. Наші науковці розробили максимально точну технологію по визначенню генетичних здібностей. Кожного дня команда Соціальної Генетики докладає максимум зусиль, щоб зробити цей світ кращим. Ми проводимо курси з особистого розвитку, психологічні консультації, тестування генетичних здібностей а також курси з виховання дітей.

Послуги

За останні 15 років Соціальна Генетика виросла з маленької концепції "Всі люди різні і всі люди талановиті", до сучасної і високоефективної технології реалізації людини.

Тисячі експериментів, пошуки та перевірки сотень типів генетики людини і, нарешті, сьогодні це вже запатентована, діюча інноваційна модель, ефективність якої дивує всіх, хто її використовує. Наша модель вже допомогла сотням людей відчути зовсім інше, щасливе життя.

Все починається з того, що треба усвідомити, що люди різні. Це добре видно у школі, в інституті, спорті, мистецтві. Але також треба усвідомити, що всі люди талановиті. Так-так, у кожного є свій індивідуальний особливий талант (генетичні здібності), і задача полягає в тому, щоб його розпізнати, усвідомити і реалізувати в реальному житті.

Керуючись цим, ми допомагаємо людям побудувати ефективну взаємодію з оточуючими, шляхом взаємного обміну -  пропонуючи допомогу своїми сильними здібностями і отримуючи від інших допомогу у тому, що є слабкою стороною.

На сьогоднішній день, основними напрямками у яких ми зосереджені є:

  • Ефективні методи виховання діток, що базуються на індивідуальних особливостях дитини та батьків.
  • Побудова щасливих стосунків, яка грунтується на усвідомленні свого генетичного типажу та типажу іншої людини.
  • Діагностика здібностей людини/дитини для вибору майбутньої професії, основою професіоналізму якої є її природжені таланти та здібності.
  • Діагностика здібностей працівників/кандидатів на відповідність вимог посади.
  • Допомога та консультування у питаннях особистісного росту і розвитку. 

Корпоративні тренінги

тренінг

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також ЗВО/ВНЗ в Рівному, коледжі в Рівному, курси в Рівному, репетиторів в Рівному, роботу в Рівному.