Компанії

BogushTime




Коротко про компанію

Компанію BogushTime було створено в Україні в 2009 році відомою бізнес-тренеркою, експерткою міжнародного рівня в галузі управління часом Людмилою Богуш. Ми – єдина українська компанія, яка спеціалізується на організації та проведенні тренінгів з управління часом та делегування.

Ми допомагаємо людям і компаніям досягати цілей швидко та оптимально – так, щоб вони пишалися отриманим результатам.

Місія компанії – робити сильних щасливими. Це означає, що навчання ми надаємо тільки тим, хто хоче і готовий змінювати свої думки і дії, бізнес і життя на краще.

Тренери компанії використовують в процесі навчання спеціально розроблені та перевірені на практиці інструменти управління часом:

  • Бізнес планувальник BogushBook.
  • Технологія керування часом BogushTime.

Послуги

Ефективні тренінги, що надихають, семінари та бізнес-практикуми:

  • організація особистого та робочого часу (тайм менеджмент, планування)
  • розробка та впровадження корпоративної місії, бачення та стратегії компанії
  • лідерство, управління людьми та нематеріальна мотивація, коучинг, делегування завдань
  • розробка та проведення презентацій та публічних виступів (ораторська майстерність)
  • підготовка внутрішньокорпоративних тренерів (тренінг для тренерів)

Компанія надає послуги як у відкритому, так і в корпоративному форматі.

Також компанія пропонує запатентований бізнес планувальник BogushBook, завдяки якому ви зможете легко і швидко досягати поставлених цілей. Легендарний планувальник є основою тренінгів компанії з управління часом (тайм-менеджменту) та делегування.

Клієнти

ДТЕК, Метінвест, Прикарпаттяобленерго, ОТП банк, Phoenix Capital, Danfoss, Kraftsfood, Нові продукти, Оріфлейм Україна, Imperial Tobacco Ukraine, Ursa, Каргілл Україна, Сьогодні Мультимедіа, Comfy, Метро Кеш енд Керрі, Еколл, Альфа-Банк Україна, British American Tobacco, Укрсоцбанк, Billa Україна, САН Інбев Україна, Citibank, Philips, Укрсиббанк, Райффазен Банк Аваль, Кредобанк, Миронівський Хлібопродукт, Bunge, Toyota, BMW та багато інших.

Додаткова інформація

У компанії BogushTime працюють лише сертифіковані бізнес-тренери з досвідом надання тренінгів та практичного застосування технологій управління часом у житті.  При цьому вони безперервно підвищують свою кваліфікацію і ведуть дослідницьку роботу в області управління часом.

Участь у наших тренінгах та семінарах можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи. 

Компанія BogushTime підтримує власні стандарти навчання на високому рівні:

  • тренінги та семінари проходять у спеціально обладнаному тренінговому залі, щоб вам було комфортно та ніщо не відволікало від процесу навчання.
  • кожен учасник забезпечений ергономічним робочим місцем, наочним роздатковим матеріалом та всім необхідним для ефективного навчання.

Навчання проходить в інтерактивній формі з великою кількістю практичних вправ.

Зручний розклад тренінгу (кожну годину перерва 10 хвилин на каву-паузу) дозволяє учасникам підтримувати високу робочу активність протягом навчального дня.

Фахівці BogushTime регулярно беруть участь у виставках, конференціях, круглих столах та інших заходах, які ведуть роботу в галузі бізнес-освіти. Тренерів та спікерів компанії запрошують як експертів на радіо та телебачення, їх коментарі та статті публікуються в друкованих ЗМІ.

Все це дозволяє BogushTime надавати своїм клієнтам виключно практичні тренінги, які орієнтовані на результат, на якісно високому рівні.

Тренери

Відкриті тренінги

онлайн-тренінг

Статті

248

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.