World of Awakening




Коротко про компанію

Міжнародна команда WoA – це система практичних Знань, що веде до пробудження і подальшого вдосконалення свідомості. Це середовище для еволюційного розвитку людини, середовище, що сприяє усвідомленню сенсу життя і місця людини в цьому світі.

Послуги

Основна діяльність Школи WoA направлена на передачу практичних Знань, що виводить людину за межі концепцій, відчуттів, уявлень про себе і навколишнього світу до безпосереднього, чистого і свідомого сприйняття реальності.

Ознайомчі заходи.

Онлайн:

  • "Практика Присутності" онлайн на Каналі 🕰 Середа, неділя, 22:00
  • Регулярні занаття в клубі WoA.

Офлайн:

  • "Практики Присутності" у залі, з 19 до 21, щочетверга
    Інформація в чаті. Слідкуйте за анонсами!
    Даний формат є частиною обов`язкової подготовки до ретриту для всіх потенційних курсантів зі всіх країн і міст, де не проводяться регулярні оффлайн заняття.
  •  Міжнародний "Дводенний інтенсив" 🗓 5,6 жовтня 
  • Двох- і трьохденні семинары по Практиці Тиші, які проводяться в різних країнах и містах.
  • Чайні зустрічі с учнями Школи по вихідних днях.
  • Зустрічі-сатсанги з пробужденими ученями Школи.

Основний формат – ретрит.

Післяретритне навчання.

Додаткова інформація

В нашій Школі процес навчання адаптований під сучасну людину і опирається на досвід багатьох поколінь практиків, які пройшли цей шлях.  Спеціальних навиків підготовки для початку навчання в Школі не потрібно, але навчальний процес на ознайомчих, підготовчих і основних регулярних заняттях відрізняється по якості і нагрузці.

Практика представляє собою комплексний підхід, що включає в себе певні форми йоги, медитативні вправи для хребта і тіла, дихальні і релаксаційні практики, практику сміху, медитацію, практики розкриття свідомості і серця, а також методи роботи з его в повсякденому житті та елементи командної взаємодії.

Відкриті тренінги

семінар

Міжнародний ретрит. Пробудження

  • 15000 грн
  • 29.10.2024 — 04.11.2024ФастівКомплекс «Дубравушка Club»

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.