Компанії

SB-Club, академія Овчарова




Коротко про компанію

Клуб об'єднує широке коло професіоналів, зусилля яких спрямовані на захист бізнесу: представників служб безпеки підприємств, фахівців із юридичного супроводу бізнесу, експертів-поліграфологів, профайлерів, спеціалістів з інформаційної та кадрової безпеки.

З нами ви будете професійно зростати та отримувати підтримку у своєму розвитку

Послуги

Попит на якісні навчальні програми підготовки фахівців СБ та повна відсутність будь-яких варіантів навчання на вітчизняному ринку призвели до появи авторського курсу Дениса Овчарова «Сучасна СБ» у 2016 році, а вже у 2019 році Денис заснував власну Академію Овчарова.

Найзатребуванішим освітнім продуктом Академії був та залишається комплексний курс для керівників СБ. Цей курс був проведений вже одинадцять разів, з випускників курсу сформувалося потужне ком’юніті, дехто з випускників курсу пройшов його двічі та тричі. Курс давно перетворився з навчальної програми на платформу для обміну досвідом - майданчик для якісного нетворкінгу та аутсорсу.

Саме тому поява Клубу СБ була лише питанням часу, і ми раді презентувати наш Клуб та ті можливості, які він надає своїм членам.

Клієнти

Асканія, Охоронний холдінг, AJAX, Центр-А, CyberLab, Security Services Group, HR-Security, DTEK, HackCtrl та інші

Додаткова інформація

В минулому Академія Овчарова (ovcharov.academy) та її відомий курс для Керівників служб безпеки трансформувалась у SB-CLUB

Тренери

Відкриті тренінги


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.