семінар

Огляди з якості PQR як інструменту



  • 9800 грн
  • 9 300 грн. при реєстрації до 12.11.2024 р. (знижка 5%), 7 900 грн. – 2-й та кожен наступний учасник, 9 800 грн. при реєстрації після 12.11.2024 р., 8 300 грн. – 2-й і кожен наступний учасник


  • Київ
    26.11.202427.11.2024, початок о 10:00


Програма

1. Поняття оглядів щодо якості фармацевтичної продукції (PQR – Product Quality Review) в рамках актуалізованих правил GMP, як окремий процес та обов’язкова складова фармацевтичної системи якості (PQS – Pharmaceutical Quality System) та як основа процесу \ системи безперервних удосконалень (Continual Improvov).

2. Огляди з якості – зміст, формування та наповнення:

  • Можливі моделі формування, аналізу та подання оглядів щодо якості продукції (PQR) з урахуванням рекомендацій PIC/S та очікувань регуляторних органів при сертифікації виробництв. Поняття та необхідність формування та ведення PQR у режимі on line. Огляди – для продукту та «сполучених» об’єктів (сировина, матеріали, чисті технологічні середовища).
  • Обов’язкові розділи Огляду з якості та вимогами до них.
  • Наповнення змісту кожного з розділів Огляду з якості фармацевтичного продукту.
  • Трендинги та оцінка тенденцій на основі аналізу даних – поняття, вимоги, підходи щодо їх реалізації, застосування графічної демонстрації стабільності процесів та якості фармацевтичних продуктів. Поняття відхилень від тенденцій (OOT – Out of Trend), як процедура процесу \ системи контролю відхилень (Deviation Control System) та системи контролю якості.
  • Застосовність методології та елементів PQR для безперервної верифікації технологічного процесу (CPV ongoing process verification).
  • Демонстрація належного функціонування та результативності Стратеги контролю технологічного процесу (Strategy for Process Control).
  • Безперервні вдосконалення процесів та якості продукції – як результативність належних оглядів щодо якості.

3. Практичний тренінг з питань програми (включаючи концептуальне складання окремих розділів PQR).

4. Завершення програми. Обговорення дискусійних питань.

Додаткова інформація

🔗 Додаткова інформація та реєстрація за посиланням: https://sttd.com.ua/ua/oglyadi-z-yakosti-pqr-yak-instrument-shho-demonstru%d1%94-nezminnij-riven-yakosti-produkczi%d1%97-shho-perebuva%d1%94-u-sferi-vidpovidalnosti-upovnovazheno%d1%97-osobi-v-ramkah-aktualizovanih-pra/

Звертайтесь:

Тренінгова компанія "Стандарти Технології Розвиток"

Тростенюк Катерина (Керівник напрямку GxP)

📞 [відкрити контакти]+38 050 496 06 10

📧 e-mail: [відкрити контакти][email protected]

🌐 сайт: sttd.com.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Медицина, фармацевтикаАудит, стандартизація, ISOОщадливе виробництво, управління ризиками

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.