вебінар

Підвищення кваліфікації лаборантів та працівників хімічних лабораторій. Організація ефективної роботи на всіх етапах



  • 6000 грн
  • 5 400 грн. при реєстрації до 12.11.2024 р. (знижка 10%), 1 080 грн. – 2-й та кожен наступний учасник, 6 000 грн. при реєстрації після 12.11.2024 р., 1 200 грн. – 2-й і кожен наступний учасник


  • Онлайн
    26.11.202427.11.2024, початок о 10:00

Програма

1. Оснащення хімічної лабораторії – аналітичний посуд та обладнання. Як правильно готувати розчини у мірному посуді. Правила роботи з мірним посудом у лабораторії. Тестування мірного посуду згідно з вимогами міжнародних стандартів. Помилки аналізу, пов’язані з неправильно підготовленим посудом

2. Математичні розрахунки для лаборантів. Елементи статистичних розрахунків для лаборантів Практичні заняття: виконання розрахунків концентрацій розчинів, виконання елементарних статистичних розрахунків із використанням електронних таблиць.

 3. Основи техніки безпеки у лабораторії. Поводження з реактивами: правила застосування реактивів, порядок обліку витрати реактивів. Техніка безпеки під час роботи з органічними розчинниками, кислотами, лугами та іншими реактивами.

4. Вагове обладнання: можливості, похибки, вимоги до технічного обслуговування та умов експлуатації, калібрування.

5. Титрування, приготування зразків та титрованих розчинів. Концентрації в титруванні – практичні розрахунки. Стандартизація з використанням первинного стандарту. Побудова кривих титрування та вибір індикаторів. Неводне титрування – особливості застосування у лабораторії.

Додаткова інформація

Автор та ведучий: Макаренко Олександр Григорович – кандидат хімічних наук, провідний викладач \ тренер ТОВ «Лабораторія якості» та ТОВ «Стандарти Технології Розвиток», автор понад 75 авторських семінарів. Досвід роботи у Регуляторних органах України понад 20 років.

Реєстрація на нашому чайті за посиланням: https://ql.org.ua/uk/povyshenie-kvalifikaczii-sotrudnikov-laboratorii-organizacziya-effektivnoj-raboty-na-vseh-etapah/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Охорона праці, санітарні нормиМедицина, фармацевтикаАудит, стандартизація, ISO

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.