Відкриті тренінги
онлайн-семінар

Розробка, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР



  • 4500 грн
  • 4 050 грн. при реєстрації до 07.10.2024 р. (знижка 10%), 810 грн. – 2-й та кожен наступний учасник 4 500 грн. при реєстрації після 07.10.2024 р., 900 грн. – 2-й та кожен наступний учасник


  • Онлайн
    21.10.2024, початок о 10:00

Цільова аудиторія

для працівників, які приймають участь у впровадженні системи НАССР на підприємствах.

Ціль заходу

Метою даного онлайн-семінару є отримання теоретичних знань та практичних навичок впровадження НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) – система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. На вебінарі будуть розглянуті регуляторні вимоги застосування підходів НАССР для забезпечення безпеки продукції.

У ході навчання ми визначимо структуру документів в системі НАССР, необхідний комплект форм записів та практичні аспекти їх заповнення.

Програма

✅ Розробка та впровадження програм-передумов системи НАССР. Перелік та зміст обов’язкових програм, рекомендації до розробки програм-передумов.

✅ Документація системи НАССР. Ведення записів.

✅ Етапи впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР. Створення групи НАССР. Функції групи НАССР. Приклади документів.

✅ Складання опису продукту. Розробка блок-схеми технологічного процесу. Перевірка блок-схеми виробничого процесу. Приклади форм записів.

✅ Аналіз небезпечних факторів, визначення відповідних заходів і контролю. Приклади форм записів.

✅ Визначення критичних контрольних точок. Процедури моніторингу. Валідація та верифікація плану НАССР. Приклади форм записів.

Додаткова інформація

👩‍💼 Спікер семінару -  Денисова Віта,  лектор-тренер, автор семінарів, консультант з GMP/GDP, НАССР, аудитор, понад 10 років досвіду роботи у сфері розробки та впровадження фармацевтичної системи якості відповідно до вимог GMP.

🔗 Додаткова інформація та реєстрація за посиланням: https://sttd.com.ua/ua/razrabotka-vnedrenie-i-primenenie-postoyanno-dejstvuyushhih-proczedur-osnovannyh-na-princzipah-nassr/

Встигніть подати заявку на участь! ✍️🔗

Тренінгова компанія "Стандарти Технології Розвиток"

Тростенюк Катерина (Керівник напрямку GxP)

📞 [відкрити контакти]+38 050 496 06 10

📧 e-mail: [відкрити контакти][email protected]

🌐 сайт:  sttd.com.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Медицина, фармацевтикаАудит, стандартизація, ISOОщадливе виробництво, управління ризиками

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.