Внутрішній аудитор системи харчової безпеки
- 72 години
- Після закінчення видається Свідоцтво
- Profi club
- www.profi-club.com.ua
- Анна Блохіна
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Цільова аудиторія
Цей Онлайн-курс для співробітників:
- харчових підприємств
- ресторанів, кафе
- фабрик-кухонь
Також для всіх хто пов'язан із приготуванням, зберіганням харчової продукції, аудиторів та технологів, які бажають підвищити свою кваліфікацію,та отримати свідоцтво державного зразка.
Ціль заходу
Курс включає 10 онлайн-зустрічей, самостійну роботу та проходження тестування.
Після закінчення курсу учасники отримають:
- свідоцтво державного навчального закладу
- сертифікат англійською мовою
- документи в електронному вигляді для впровадження системи HACCP
- знання від кращих практикуючих фахівців з харчової безпеки
Для отримання навчальної програми пройдіть реєстрацію : bit.ly/3e1s8gz
Питання:[відкрити контакти] viber/telegram
Програма
Програма курсу:
- I. Основні поняття харчової безпеки та загальні принципи харчового законодавства - Правові основи технічного регулювання, нагляду і контролю - Огляд міжнародного законодавства в області виготовлення харчової продукції: ISO: 22000, 9001. - Кодекс Аліментаріус - Основні причини та переваги впровадження HACCP - Політика підприємства в області харчової безпеки - Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції
- II. Етапи впровадження системи HACCP
- Створення групи НАССР. Розробка НАССР-плану - Підготовка до проведення аналізу небезпек, опис продуктів і процесу їх виробництва - Визначення області застосування продукції, опис технологічних процесів виробництва і блок-схеми - Підтвердження технологічних процесів і блок-схем на об'єктах - Проведення аналізу небезпечних чинників. Оцінка ризиків - матриця ризиків і контролю - Визначення точок критичного контролю (етапів), встановлення критичних меж - Встановлення системи моніторингу для кожної критичної контрольної точки - Коригування в критичних точках, відстеження коригувальних заходів та проведення перевірки - III. Практичні аспекти впровадження систем безпеки харчової продукції
- Вимоги до будівель та приміщень, інженерних систем і технологічного обладнання - Методика визначення контрольних точок (КТ) - Розробка і ведення документації, вимоги до документів, обов'язкові методики та протоколи - Особливості фумігації, пест-контроль - Принципи гігієни в харчовій промисловості. Профілактичний медогляд і гігієнічне навчання. Мікробіологічні критерії для встановлення показників безпечності харчових продуктів - IV. Роль, обов'язки і кваліфікація аудитора
- Вимоги до аудиторів (до персональних якостей, освіти, кваліфікації, досвіду роботи), якості аудитора - Відповідальність і порядок підготовки аудиторів. - Положення про внутрішні аудиторів. Мотивація. - Роль і обов'язки керівництва при проведенні аудитів. Особливості внутрішнього аудиту. - Етика поведінки аудитора. Мистецтво слухати і методи ефективного спілкування. - Комунікативні та аналітичні навички необхідні аудитору. Методика опитування. - V. Основи і принципи аудиту.
- Основні поняття і визначення в аудиті. Цілі і принципи аудиту. - Критерії ефективності систем якості - Класифікація та методики проведення аудитів. Вимоги до аудиту - Підготовчі кроки і первинний аналіз. Програма та плани проведення аудиту. Планування часу - Необхідна документальна база. Моніторинг і аналіз документації. - VI. Проведення аудиту
- Діяльність з проведення аудиту. Керівництво програмою аудиту та його учасники. - Проведення аудиту. Невідповідності та спостереження. Корекції, коригувальні та запобіжні дії - Ведення записів. Робочі документи. Перелік пунктів. Листи невідповідності. Класифікація невідповідностей - Заключна зустріч і підготовка звіту. Звіт по аудиту. Вимоги до підготовки звіту - Свідоцтва аудиту. Аналіз помилок при впровадженні HACCP - VII. Приклади з практики
- Розробка системи харчової безпеки на прикладі невеликого підприємства - Типові помилки по НАССР - Типові причини неефективності HACCP
Інші тренінги у категоріях:Виробництво, промисловiстьАудит, стандартизація, ISOКухар, кондитер, кулінарія
Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.