майстер-клас
Бариста
- 3 години
- Після закінчення видається Сертифікат
- Surpresso fresh roasted coffee
- Катерина
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Цільова аудиторія
- бариста, бармени;
- команда кав'ярні або кафе;
- керівники/адміністратори кав'ярні або кафе
Ціль заходу
Підвищити рівень або поновити знання з кавової справи, а саме приготування кавових напоїв та робота з професійним кавовим обладнанням
Програма
- кавова теорія;
- налаштування помолу;
- догляд за обладнанням;
- спінювання молока;
- латте-арт (база)
Додаткова інформація
Майстер-клас проходить у закладі замовника на його витратних матеріалах
Інші тренінги у категоріях:Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa
Дивіться також ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.