Корпоративні тренінги
семінар

Metabolic balance. Регулювання метаболізму і корекція ваги



  • 500 грн -10%
  • Сертифікація на консультанта Metabolic Balance - 4000 грн



Цільова аудиторія

Лікарі та фахівці, що працюють у сфері оздоровлення людини: дієтологи, нутриціологи, косметологи, фітнес-тренери, health-коучі.

А також всі, хто цікавиться здоровим харчуванням і бажає отримати обґрунтовану інформацію щодо метаболізму і харчування.

Ціль заходу

Програма Metabolic Balance націлена на регулювання обміну речовин і, як результат, зменшення (або збільшення) ваги, позбавлення системних захворювань, що асоційовані з порушеним метаболізмом.

Семінар поділений на 2 частини:

  • Теоретична, загальноосвітня (500 грн)
  • Сертифікаційна (3500 грн)

Сертифікація дає статус консультанта Metabolic Balance і можливість додати програму до своєї практики чи як додаткову послугу у своєму бізнесі.

Програма

Metabolic Balance – німецька індивідуальна система харчування, яка дозволяє відновити правильну роботу метаболізму людини. 

Нині програма Metabolic Balance®  є однією з найбільш результативних оздоровчих програм у світі. Вона науково обґрунтована та дозволяє учасникам не лише контролювати вагу і позбавитися низки захворювань, асоційованих з метаболізмом, але й значно покращити стан здоров’я.

Навчаючись за форматом дистаційного навчання ви отримуєте доступ до відео-лекцій курсу Академії Metabolic Balance (8 годин теоретичної + 4 години сертифікаційної частин).

При сертифікації на консультанта Metabolic Balance ви додатково отримуєте:

  • Індивідуальні консультації з викладачем Академії Гаврилюком Володимиром Олександровичем (за зручним узгодженим часом).
  • Всі матеріали курсу (в електронному форматі).
  • Довідник Metabolic Balance (у друкованому форматі).

По закінченні курсу для отримання сертифікату Metabolic Balance ви маєте пройти онлайн-співбесіду з викладачем.

Після отримання сертифікату вам буде відкрито персональний кабінет на порталі Центру Metabolic Balance (Німеччина) і ви матимете можливість впроваджувати методику Metabolic Balance у своїй практиці.

На семінарі буде розглянуто:

  • Як працює обмін речовин людини.
  • Світові дослідження у сфері дослідження метаболізму і харчування людини.
  • Міфи і реальні факти щодо харчування.
  • Наукове обґрунтування програми Metabolic Balance.
  • Практичне впровадження програми Metabolic Balance, супроводження учасника (сертифікаційна частина).

Додаткова інформація

Головний офіс компанії Metabolic Balance GmbH & Co. KG знаходиться у м. Ізен (Німеччина). Його основна задача — складання планів харчування для підтримки комплексного регулювання обміну речовин.

Академія Metabolic Balance — підрозділ команії Metabolic Balance GmbH (Німеччина), що проводить семінари та учбові курси для лікарів і фахівців, що працюють у сфері оздоровлення людини. 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Спорт, здоров'яМедицина, фармацевтикаІндустрія краси

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.